Sveža domača jajca s kmetije Pr` Orehk tudi v jajcematu v Domžalah. Možna dostava na dom

Če iščete sveža domača jajca s pašne reje in ste iz Domžal ali pa bližnje okolice, potem je jajcemat, ki se nahaja na Petrolovem bencinskem servisu na Kopališki cesti 11 v Domžalah pravi naslov za vas. Obenem pa je možna tudi dostava na dom in sicer vsak ponedeljek na relaciji Moravče-Trzin. Vedno pa so na voljo na kmetiji Pr`Orehk v Moravčah.

Kmetija Pr` Orehk se nahaja v Moravški dolini. Tradicija, posluh za naravo in zavedanje, da je butična pridelava kvalitetnejša od masovne, so od nekdaj gonilo njihove kmetije. V želji zajeti vse to v kvaliteten produkt, so se odločili, da vam ponudijo njihova sveža domača jajca s pašne reje.

Zakaj jajca s kmetije Pr` Orehk:

  • so sveža in kvalitetna,
  • so s pašne reje,
  • kokoši krmijo z lastno žitno mešanico,
  • so lokalno pridelana,
  • ker jih je preprosto naročiti in vam jih enkrat tedensko brezplačno dostavijo (ob ponedeljkih).

Obiščite jajcemat na Petrolovem bencinskem servisu na Kopališki cesti 11 v Domžalah (v času odprtja bencinskega servisa). Dostava na dom poteka ob ponedeljkih na relaciji Moravče-Trzin. Naročila sprejemajo na telefonski številki 031 411 114 (David) ali preko e-naslova: smolnikardavid@gmail.com. Vedno pa so na voljo na kmetiji Pr` Orehk, Gorica 8, 1251 Moravče.

Spremljate jih lahko tudi preko njihove Facebook strani.

V maju bodo imeli na kmetiji Pr` Orehk na voljo tudi domače šparglje, s katerimi si boste lahko obogatili in popestrili vaš jedilnik.

Naročnik oglasa: Kmetija Pr` Orehek

Komentarji uporabnikov
Tagi