Ste si že rezervirali Valentinovo?

Bliža se dan zaljubljencev in tisti, ki imamo radi šport iz z njim povezane radosti se bomo ponovno zbrali ter razglasili najboljše športnike, športnice, moštva in športne delavce v občini Domžale ter jih nagradili na dogodku Športnik leta 2018.

Tudi tokratni dogodek bo sledil rdeči niti prejšnjega, »Zaljubljeni v šport«, ki se ga je v Športni dvorani Domžale lani udeležilo 700 obiskovalcev in prejemnikov nagrad. V Zavodu za šport in rekreacijo Domžale si želijo, da bi bila podpora nagrajencem letos še večja, zato vabijo vse, ki šport nosite v srcu in v njem uživate, tekmovalno ali rekreativno, ali zgolj kot navijači in gledalci, da se jim pridružite in podprete ta tradicionalni dogodek.

»Občina Domžale je zagotovo športna občina, kar dokazuje preko 100 predlogov za prejem priznanj najboljšim športnikom in športnicam ter športnim delavcem v naši občini. Odgovorno nalogo pregleda kandidatur so prevzeli člani Strokovnega sveta Zavoda za šport in rekreacijo Domžale, ki so ponosno ugotovili, da so tudi v letu 2018 naši športniki z veliko mero predanosti dosegali zavidljive uvrstitve na domačem in mednarodnem nivoju. Nikakor pa ne gre brez športnih delavcev, ki vse, ki imajo radi gibanje, spodbujajo, strokovno vodijo, neutrudno podpirajo in jim omogočajo razvoj na njihovo športni poti. Strokovni svet ni pozabil nanje, saj njihove iskrene ljubezni do športa ni mogoče spregledati,« so v zvezi z dogodkom Športnik leta 2018 še povedali na Zavodu za šport in rekreacijo Domžale.

Rezervirajte si Valentinovo popoldne, 14. februarja 2019, ob 18. uri kjer bomo nagrajencem zaljubljenim v šport glasno pokazali, kako ponosni smo na njih. V spodnji fotogaleriji pa si za pokušino lahko ogledate nekaj fotoutrinkov z lanske prireditve “Zaljubljeni v šport”.

Miha Ulčar; Foto: Zavod za šport in rekreacijo Domžale

Komentarji uporabnikov
Tagi