Srca in dlani nam bo kmalu ogrel 9. Dobrodelni gasilski koncert

V četrtek, 4. oktobra 2018, ob 19. uri se bo v Športni dvorani Domžale odvijal že 9. Dobrodelni gasilski koncert, na katerem se bodo tudi letos zbirala sredstva v Sklad za socialno ogrožene družine prostovoljnih gasilcev. Kot je že običaj, bo koncert postregel z obilico odlične glasbe in pravo mero humorja.

Tudi letošnji koncert bodo popestrili številni narodno zabavni ansambli, glasbeniki in drugi nastopajoči, ki so se odpovedali honorarju in tudi sami na ta način pokazali podporo gasilcem in gasilstvu. Za dobro voljo in pester večer bodo tokrat poskrbeli BQL, ansambel Petra Finka, skupina Zvita feltna, Godba Domžale, MoPZ CZR Domžale, KUD Grgur Karlovčan – Kalinovac, ansambel Banovšek, Kvintet Dori. Program bo povezoval Slavko Podboj, za humor pa bo poskrbela Modra kronika.

»Verjamemo, da je med nami ogromno ljudi dobrega srca, ki jim ni težko pokazati spoštovanje do gasilcev in njihovih družin. Prostovoljni gasilci in njihove družine se prav tako soočajo s finančnimi težavami in problemi, ki jih le s svojimi dobrimi dejanji žal ne morejo rešiti. Ponovno pokažimo, da nam ni vseeno za sočloveka. Za človeka z veliko začetnico, ki se, ko zasliši na pomoč, takoj odzove in pomaga«, pravijo na Občini Domžale, ki skupaj z Gasilsko zvezo Domžale organizira dobrodelni gasilski koncert.

Vabljeni v četrtek, 4. oktobra 2018, ob 19. uri v Športno dvorano Domžale na prijeten koncert za dober namen, ki bo med drugim tudi popestril družabno dogajanje in življenje v naši občini.

Prodaja vstopnic:

  • eventim.si in prodajna mesta v sistemu EVENTIM
  • pri vseh PGD v občini Domžale
  • CZR Domžale
  • Gostilna Keber, Domžale
  • in uro pred prireditvijo

Utrinke z lanskoletnega dobrodelnega gasilskega koncerta si lahko ogledate na povezavi tukaj.

Miha Ulčar; Foto: arhiv domžalca, Občina Domžale

Tagi