Skupaj z Lokalnim odborom SMC Domžale – Bolje za Domžale!

Zahvala in vabilo Lokalnega odbora SMC Domžale vsem občankam in občanom Občine Domžale

Spoštovane občanke in občani Občine Domžale,

tukaj smo bili in smo še vedno predvsem zaradi Vas. Kot veste, se je zgodba naše SMC – Stranke modernega centra, začela pred dobrimi štirimi leti. Velikemu uspehu na državnozborskih volitvah so sledile lokalne volitve, kjer se nas je zbrala kopica Domžalčank in Domžalčanov, ki smo željo po aktivni udeležbi  prelili v kandidaturo na lokalnih volitvah. Uspelo nam je doseči 4 mesta v Občinskem svetu, kar smo šteli za velik uspeh. Prav vsi sodelujoči smo bili aktivni občani iz različnih področij, občani, ki smo imeli svojo Občino Domžale radi in smo verjeli, da lahko postanemo del njene zgodbe in nadaljnjega razvoja.

V štirih letih smo se kalili in preživeli marsikaj, predvsem pa smo vedno želeli biti del sprememb na boljše. Nekaj časa smo imeli celo neprofesionalno podžupanjo mag. Jano Miklavčič, kar nam je omogočilo dodaten vpliv in predvsem dostop do sprejemanja odločitev v uradu župana. Da je bila odgovornost do naše občine na prvem mestu, kaže tudi odstop podžupanje, ki je zaradi svojega poklicnega dela pri ravnanju z odpadki tvegala očitek konflikta interesov in tako morebitne težave za Domžale. Dvoma ni bilo – prevladala je zaščita interesa Domžal in njenih občank ter občanov. Nadaljevali smo aktivno delo v vlogi občinskih svetnikov, kjer smo predlagali in dosegli oblikovanje občinske blagajne, ki omogoča plačilo občinskih položnic brez dodatnega bančnega stroška plačila položnice. Verjamemo, da za marsikatero občanko ali občana tako privarčevan denar pomeni vsaj kakšen priboljšek več, ki je še kako pomemben za večjo kakovost življenja.

Naša lista je raznolika, sestavljamo jo ljudje različnih profilov, izkušenj in znanj, vsak kot del celote, ki lahko ponudi veliko.

V preteklem mandatu so imele Domžale tudi svojega poslanca v Državnem zboru. Kamal Izidor Shaker ni bil zgolj poslanec SMC, bil je poslanec Domžalčank in Domžalčanov. Brez prizadevanj našega svetnika mag. Primoža Škofica in pomoči poslanca Kamala je zelo verjetno, da bi gradbeno dovoljenje za športno dvorano pri Srednji šoli Domžale poteklo pred začetkom gradbenih del. Posluh ministrstva za naša skupna prizadevanja je omogočil pravočasen pričetek in več kot uspešno dokončanje del. Danes imamo v Občini Domžale Športno dvorano, ki bi lahko bila v ponos vsaki slovenski občini.

Pogled nazaj je pomemben zaradi pravilne perspektive, strnitve dobrega prenosa izkušenj, nikakor pa ne smemo v preteklosti ostati predolgo, temveč moramo vedno gledati naprej. Bili smo in ostali bomo konstruktivni, proaktivni ter misleči s svojo glavo. Ker še vedno verjamemo v Občino Domžale kot Občino, kjer je lahko Bolje za vse, smo se odločili, da ponovno oblikujemo listo za volitve v Občinski svet, na kateri smo strnili vse, ki so predstavljali jedro lokalnega delovanja v preteklem obdobju. Pri sestavljanju liste nismo zgolj polnili mest, temveč smo občankam in občanom ponudili sebe, z vso odgovornostjo, ki jo kandidatura predstavlja in prinaša. Naša lista je raznolika, sestavljamo jo ljudje različnih profilov, izkušenj in znanj, vsak kot del celote, ki lahko ponudi veliko. Verjamemo, da smo Vaše preteklo zaupanje in vsak dragocen glas upravičili in se ju lahko nadejamo tudi za prihodnja štiri leta. Izberite listo pod zaporedno številko 11!

Ker verjamemo v komunikacijo, izmenjavo mnenj in pristen stik z okoljem, ki ga poosebljate Vi, občanke in občani, Vas vabimo, da se nam pridružite na stojnici v bližini Tržnice Domžale, kjer nas boste lahko v prihodnjih dneh še boljše spoznali, tako bomo čisto zares postali Vaši kandidati. V petek 09. novembra vas na stojnici po 13. uri čaka še posebno presenečenje, ki bo naše druženje naredilo še bolj prijetno, več informacij bo na voljo tudi na naši strani družbenega omrežja (https://www.facebook.com/smc.domzale), kamor Vas vabimo k všečkanju, da ostanemo v stiku. Vljudno vabljeni!

Naročnik oglasa: SMC – Stranka modernega centra

Tagi