»Skrb, sočutje in strokovnost so najpomembnejše lastnosti veterinarja«

Lastniki živali imamo veliko nasprotujočih si mnenj. Od tega kakšna prehrana je najboljša za naše ljubljenčke, kateri način aktivnosti je najboljši, kdo je najboljši pasji frizer … a o enem mnenju smo si enotni: »Dobrega veterinarja je težko najti, in ko ga najdeš, ga ne izpustiš za nobeno ceno!«.

Tudi mi smo lastniki živali, zato lahko iskreno razumemo lastnike, ki imajo morebitne težave in vprašanja pri izbiri veterinarja. Tudi sami smo bili nekoč v njihovi koži, zato smo si ravno s temi pomisleki in pričakovanji pomagali pri načrtovanju naše ambulante.

Od veterinarjev se danes pričakuje precej več kot le gola strokovnost. Sodobni veterinar se mora zavedati, da veterina ni le poklic, ampak poslanstvo. Poleg obsežnega strokovnega znanja, lastniki od veterinarjev pričakujemo tudi vso skrbnost, odgovornost pri delu in predvsem sočutje. In ravno to se pogosto neupravičeno zanemarja.  Pri nas razumemo, kako je biti na drugi strani in kaj lastniki od nas pričakujejo, saj nam je bila srčnost, poleg strokovnosti, ena izmed glavnih lastnosti, ki smo jo iskali pri izbiranju svojih veterinarjev in osebja.

Dobro počutje ljubljenčkov in njihovih lastnikov pa nam je bilo pomembno tudi pri samem tehničnem načrtovanju ambulante, saj so obiski veterinarja za večino živali in lastnikov že sami po sebi stres. Klinika je zato opremljena s sodobno opremo, naši prostori pa so svetli, zračni in prostorni, kar zagotavlja kar se da prijetno počutje.

Zadnji, a zato nič manj pomembni dejavnik pri postavljanju ambulante pa nam je bila seveda tudi strokovna oprema, saj želimo zaposlenim ponuditi kar najboljše pogoje za delo. Klinika je opremljena po najsodobnejših veterinarskih standardih, ki zagotavljajo našim pacientom obravnavo na najvišjem nivoju. Naše diagnostične naprave zagotavljajo visoko kvaliteto dela veterinarjev in natančno diagnostiko bolezni vaših ljubljenčkov.

Tako je nastala zgodba naše klinike, ki si želi lastnikom in ljubljenčkom omogočiti strokovno, skrbno in sočutno obravnavo, saj imamo pri nas resnično radi živali. Zato vas prisrčno vabimo, da nas s svojimi ljubljenčki obiščete na dnevu odprtih vrat v soboto, 3. novembra ob 11. uri in se z nami poveselite, podružite in ogledate prostore naše nove ambulante! Več o naši ambulanti si lahko preberete na naši spletni strani, spremljate pa nas lahko tudi na našem facebook profilu.

Naročnik oglasa: Vet4pet d.o.o.

Tagi