Sejem rabljenih stvari oziroma t.i. boljši sejem ponovno v Kamniku, a na novi lokaciji

Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik ter Občina Kamnik preklicujeta začasno ukinitev organizacije tako imenovanega bolšjega sejma in obveščata javnost, da bo sejem ponovno zaživel že to soboto, 28. julija 2018, in sicer na parkirišču za Domom kulture Kamnik. 

V sredini meseca julija sta se Občina Kamnik in Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik odločila za ukrep začasne ukinitve organizacije sejma rabljenih stvari oziroma tako imenovanega boljšega sejma, ker sta  ugotovila, da je ob stalnem prometu, ki trenutno teče skozi Šutno, nemogoče zagotoviti varnost obiskovalcev takšnega sejma. Prav tako zaradi izrednega prometnega režima, ki velja praktično v celotnem mestnem središču Kamnika, varne prodaje ne morejo zagotoviti niti na Ulici Josipa Močnika – na lokaciji, ki so si jo kot začasno izbrali prodajalci sami.

Že to soboto, 28. julija 2018, bo sejem zaživel na novi lokaciji – parkirišču za Domom kulture Kamnik. Prodajalci so bili o spremembi lokacije že obveščeni. Širšo javnost in vse redne obiskovalce sejma pa Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik vabi, da se odslej ob svojem sobotnem obisku Kamnika ustavijo tudi na parkirišču za Domom kulture Kamnik.

Miha Ulčar; Foto: Občina Kamnik

Tagi