Sassy Unikatne pletenine – Za vsakogar nekaj

Ročno pletene kape, šali, copati, rokavice, trakovi, pasja oblačila ...

Zakaj ime Sassy Unikatne pletenine?

Leta 2009 sta v naš dom prikorakali dve mali čivavici, po imenu Buttons in Bounty, s skupnim rodovniškim imenom Sassy. Ni naključje, da so tako poimenovani izdelki izpod mojih rok – Sassy Unikatne pletenine – saj sta bili ravno ti dve mali premraženi kepi povod, da sem ju oblekla v tople, volnene puloverje. Lahko pa to več kot očitno poimenujemo usoda.

Po izdelavi izdelkov za čivavi, sem pričela tudi s pletenjem izdelkov za nečaka in nečakinjo (copatki, kape, trakovi, rokavičke …). Sledila sta jima najina sončka Julija in Jakob in prav vsi z veseljem nosijo tople in kvalitetne pletene izdelke.

Sassy pleteni izdelki so prav vsi prvotno narejeni iz potreb in želja bližnjih in znancev. Nato so preizkušeni v praksi, sledijo izboljšave in šele ko sem 100% zadovoljna, jih ponudim na voljo in uporabo širši javnosti.

Sassy Unikatne pletenine.

Rada pomagam z nasveti in izkušnjami

Enako se razvijam tudi na informacijskem področju. Facebook stran in Instagram profil sem vzpostavila že pred časom in hitro so se našle uporabnice in uporabniki, ki so me spraševali različne stvari. Med drugim so si želeli nasvete v povezavi z izdelki, vse več pa je bilo vprašanj, kdaj si ji bodo lahko moje pletenine ogledali ali kupili v trgovini. Beseda je dala besedo in tako je v decembru 2018 luč svetu ugledala čisto prava, zaresna spletna trgovinica Sassy Unikatnih pletenin (www.sassy-pletenine.si).

Sassy Unikatne pletenine - Spletna prodaja pletenih kap, rokavic, šalov, trakov, copatov za otroke in odrasle ter pasjih puloverjev in postelj za hišne ljubljenčke
Spletna trgovina Sassy Unikatne pletenine – www.sassy-pletenine.si.

V spletni trgovini sassy-pletenine.si lahko najdete nedrseče copatke za najmlajše, ki se podijo po šolskih hodnikih, volnene tople kape, šale in trakove, tudi iz antipiling akrila, za tiste, ki jih volna pika in topla oblačila ter pasje postelje za vaše hišne ljubljenčke. Seveda pa objavljam tudi koristne nasvete in ostale zanimivosti povezane s pleteninami, eno izmed njih najdete v spodnjem videu.

Ob tej priložnosti vas najprej povabim k ogledu in všečkanju Facebook strani Sassy Unikatnihe Pletenine. V nadaljevanju pa seveda k obisku spletne trgovine, kjer verjamem, da se za vsakogar najde nekaj.

Obljubljam, da boste na socialnih omrežjih in v trgovinici večkrat letno našli kaj novega, modnega, svežega, sezonskega, uporabnega. Morda najdete kakšno stvar, ki je trenutno še na preizkušnji ali pa je šele ideja v moji glavi. Dobrodošle so tudi vaše ideje in želje, jaz pa jih z veseljem uresničim, če je le v moji moči.

In ja, seveda, da ne pozabim, morda veste kakšno vprašanje najpogosteje priroma k meni?
“Kako se tvoji izdelki perejo oz. čistijo?” 
Odgovor: “Enostavno, v pralnem stroju, kot dokaz pa še spodnja objava z Instagram profila” 😉

Romana, Sassy Unikatne pletenine

Tagi