Razpis “Športnik leta občine Domžale v letu 2019”

V začetku leta 2020 bomo podelili priznanja na področju športa v občini Domžale. Priznanje je nagrada in javno priznanje uspešnemu delu, mnogokrat tudi odrekanjem, vendar smo prepričani, da za tem stoji predvsem ljubezen do športa in dela, ki ga opravljate. Pri tem pa, poleg športnic in športnikov, ne gre pozabiti tudi na ljudi iz ozadja. To so ljudje, ki so vedno prisotni in si zaslužijo priznanje za svojo aktivnost, ki vpliva na vse nas.

S ciljem javno predstaviti te osebnosti in društva, objavljamo razpis za posredovanje predlogov za najboljše športnice, športnike in športne delavce ter društva, na podlagi katerih bodo izbranim na zaključni slovesnosti v Športni dvorani Domžale, ob bogatem kulturnem programu, podeljena priznanja.

Prepričani smo, da je v množici uspešnih domžalskih športnic in športnikov, članov domžalskih športnih društev, tudi letos mogoče izbrati tiste, ki so v minulem obdobju največ prispevali k promociji športa, ne samo na občinskem, ampak tudi državnem in svetovnem nivoju. Strokovni svet bo sprejel končne odločitve za podelitev priznanj tistim, ki so zaznamovali leto 2019.

Te športnike, športnice in športne delavce zagotovo najbolj poznate sami, zato je pred vami odgovorna naloga, da jih prepoznate. Če je potrebno, se na društvenem nivoju odločite za najožji izbor potencialnih kandidatov za prejemnike priznanj ter jih vpišete na spletni prijavni obrazec, ki ga lahko najdete na spodnji povezavi spletnih strani Zavoda za šport in rekreacijo Domžale. Celoten razpis se nahaja v spodaj pripetem dokumentu, kjer lahko najdete tudi smernice in merila za izbor. Rok oddaje prijav je 20. december 2019 do 23:59 ure.

Za oddajo predloga pojdi na “SPLETNI OBRAZEC”

Zavod za šport in rekreacijo Domžale

Tagi