Razmišljate o novem računalniku? Anni – Specialisti za računalnike, so pravi naslov!

Nakup računalnika danes ne pomeni več tako velikega finančnega bremena kot nekoč. Ker proizvajalci računalnike nenehno izboljšujejo, je treba pred nakupom dobro razmisliti, kakšne so vaše potrebe in želje ter določiti, katerim ključnim lastnostim naj nov računalnik zadosti in seveda tudi kakšnega si boste izbrali. Ali bo to namizni, prenosni ali celo tablični računalnik. Najbolje, da se o rabi računalnika pogovorite s prodajalcem, ki vam bo znal ustrezno svetovati.

Anni – Specialisti za računalnike!

Če razmišljate o novem računalniku, potem je pravi naslov podjetje Anni d.o.o. v Trzinu, kjer so specialisti za računalnike. Podjetje Anni d.o.o. je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že praktično od samega začetka, ukvarja pa se s prodajo računalniške največjih svetovnih proizvajalcev. Ker svoje delo v podjetju opravljajo izredno dobro, so si v 25-letnem delovanju v računalništvu in z izkušnjami močno utrdili svoj položaj na trgu, njihovo ime pa je v računalniškem svetu postala prepoznavna blagovna znamka. K temu je veliko pripomoglo tudi to, da so si zadali jasno vizijo: doseganje in izboljševanje kakovosti na vseh ravneh poslovanja. Kupec in njegovo zadovoljstvo sta cilj, h kateremu stremijo. Zavedajo se, da je kupec z vsakim nakupom zahtevnejši in temu se tudi prilagajajo. Zadovoljen kupec je njihova najboljša reklama, ki se je nikakor ne da kupiti v nobenem oglasnem prostoru. Po drugi strani skrbijo tudi za podjetje in predvsem zaposlene, ki jim želijo nuditi najboljše pogoje za delo. Zavedajo se, da brez zadovoljnih in motiviranih sodelavcev ni zadovoljnih strank, teh pa je že več kot 50.000.

V podjetju poleg prodaje njihova strokovna ekipa skrbi za kakovostno podporo in z lastnim servisom. Pred nakupom, tudi na obroke, je možen preizkus računalnika, ki ga ob nakupu lahko nato prevzamete osebno ali pa vam ga dostavijo.

O rabi računalnika se pogovorite s prodajalcem, ki vam bo znal ustrezno svetovati.

Pred nakupom morate vedeti za kakšno uporabo potrebujete računalnik

Pred nakupom računalnika je zelo pomembno za kakšno uporabo potrebujete računalnik. Če ga boste uporabljali za osnovno delo, kot je uporaba spleta, pisarniška opravila, osnovno delo z digitalno fotografijo in za uporabo manjšega števila programov, boste potrebovali manj zmogljivejši računalnik. Igranje igric, montaža videov in sočasna uporaba več programov pa zahtevajo zmogljivejše računalnike. Zato je zelo pomembno, da si pred nakupom pripravite seznam katere programe želite uporabljati. Pri nakupu pa se odločate tudi o tem, kakšen računalnik boste kupili. Izbirate lahko med prenosnikom, ki ga lahko vzamete s seboj na pot ali počitnice. Ko prenehate z uporabo, ga lahko pospravite kamorkoli, namizni računalnik pa zaseda stalno mesto na delovni mizi. Čedalje bolj priljubljeni pa postajajo tudi tablični računalniki z zaslonom na dotik, ki so nekakšna povečana različica pametnih telefonov.

Skladno z vašimi željami vam bodo v podjetju Anni d.o.o. pripravili ugodno ponudbo

V podjetju Anni d.o.o. visoko usposobljeni in izkušeni prodajniki skrbno prisluhnejo potrebam vsake stranke ter ji skladno z željami oblikujejo ugodno ponudbo. Poslovnim strankam in podjetjem svetujejo pri implementaciji zahtevnejših rešitev ter morebitnih večjih projektih nabave ali prenove računalniškega okolja. Zavedajo se, da je uporabniška izkušnja pri prodaji še kako pomembna, zato njihove stranke vedno pričaka prijazen nasmeh, svoje delo pa prodajalci opravijo hitro in učinkovito. Uporabnikom je 24 ur na dan in vse dni v letu za hitra naročila izdelkov in storitev na voljo tudi spletna trgovina www.anni.si.

Prenosnik lahko vzamete s seboj na pot ali pa na počitnice.

Vsak računalnik Anni, naj gre za osnovno pisarniško rabo ali zmogljiv sistem, sestavijo z vso skrbnostjo in v smeri zagotavljanja najboljše kombinacije uporabnosti, nadgradljivosti in cene. Njihova dolgoletna tradicija na slovenskem trgu in celovitost prodajnih in poprodajnih storitev zagotavljajo uporabnikom računalniških sistemov Anni edinstveno prednost in zagotovilo, da se lahko brezskrbno in z vso predanostjo posvetijo le svojemu delu. Vgrajene najnovejše tehnologije vodilnih svetovnih proizvajalcev bodo nadgradile vašo izkušnjo z osebnimi računalniki.

Osebni računalniki Anni – najboljše kombinacije uporabnosti, nadgradljivosti in cene.

Z informacijsko tehnološkimi rešitvami hitreje in bolj suvereno do novih poslovnih izzivov

Danes si ne znamo več predstavljati življenja brez naprednih tehnoloških rešitev. Tudi sodobna konkurenčna poslovna okolja so v vse večji meri odvisna od tehnologij, ki omogočajo večjo produktivnost in nižajo stroške ter pogosto predstavljajo eno od manj zaznavnih konkurenčnih prednosti. Obvladovanje sodobnih komunikacijskih kanalov, dostop do točnih, natančnih in vedno dosegljivih informacij in podatkov, varovanje poslovnih informacij in zaščita podatkov v primeru višje sile – to so le osnovni ukrepi vsakega podjetja. Zagotavljajo pa brezskrbno delovanje in so eden prvih korakov k uresničevanju vizije in poslanstva podjetja. Informacijske rešitve in izdelki, ki vam jih želijo predstaviti, zagotavljajo učinkovita in merljiva orodja, s katerimi boste hitreje in bolj suvereno osvajali nove poslovne izzive. Vaš jutri bo zato brezskrben, prijeten in donosnejši.

Ekipa serviserjev je kos tudi najbolj zahrbtnim računalniškim težavam

ANNI-jev servis računalnikov in opreme ima bogato tradicijo, saj deluje že od leta 1990. Dolgoletne izkušnje so ekipi serviserjev ponudile številne izzive, zato so danes kos tudi najbolj zahrbtnim računalniškim težavam. Njihovo znanje in kompetence na najrazličnejših področjih dokazujejo tudi številni cer tifikati in izobraževanja. Servis ANNI se lahko pohvali tudi z nekaterimi inovativnimi storitvami, kot sta storitev »preskoči vrsto« ter »servis računalniške opreme na domu«.

Dolgoletne izkušnje so ekipi serviserjev ponudile številne izzive, zato so danes kos tudi najbolj zahrbtnim računalniškim težavam.

Reševanje podatkov Kotar – poskrbijo tudi za diske, ki ne dajejo nobenih znakov življenja ali pa so fizično močno poškodovani

Nudijo storitev naprednega reševanja podatkov iz najrazličnejših nosilcev in medijev. Z najsodobnejšo opremo lahko poskrbijo tudi za diske, ki ne dajejo nobenih znakov življenja ali pa so fizično močno poškodovani. Med storitvami bodo stranke našle tudi obnovo/restavriranje podatkov iz večdiskovnih sistemov RAID, obnovo pozabljenih ali izgubljenih gesel in druge podatkovne storitve. Med inovativnimi novimi možnostmi pa v ANNI-ju pripravljajo tudi storitev prevzema okvarjene naprave ali medija na lokaciji stranke.

Optični mediji

Potiskani mediji so idealna rešitev pri podajanju podatkov, za katere želite, da bi si jih uporabniki zapomnili. Hkrati so odlična priložnost za dodatno izpostavljanje podjetja, izdelkov, blagovnih znamk … Njihova uporabnost je seveda jasna, hramba podatkov, a jo lahko še nadgradite s potiskom, ki jim zagotovi prepoznavnost. Ploščke lahko uporabite ob številnih dogodkih in priložnostih.

Računalnik vam dostavijo tudi na dom.

Ponudba računalnikov

Ponudba računalnikov, ki jo nudi podjetje Anni d.o.o. je zelo pesta, na voljo imajo zanimive izdelke, zato je najbolje, da se o tem prepričate kar sami.

Na tej povezavi si lahko ogledate ponudbo prenosnih računalnikov izbranih za dom in pisarno, kjer imate možnost naprednega iskanja po lastnostih izdelkov.

Ogledate si lahko tudi zadnja dva kataloga za končne uporabnike:

Katalog za fizične osebe (zadnji katalog za končne uporabnike):

Katalog za poslovne osebe:

Kje se nahaja Anni

Anni d.o.o., Motnica 7a, 1236 Trzin

Če vas vodi pot iz Ljubljane proti Domžalam, boste iz Črnuške obvoznice prišli na Trzinsko obvoznico in na drugem semaforju zavili levo in ponovno prvo križišče levo, kjer boste kmalu zagledali tablo z napisom Anni d.o.o.  Že pred tem boste s Trzinske obvoznice na levi strani zagledali v nebo segajočo modro, kvadratno zastavo, na kateri piše Anni d.o.o.

Zemljevid

 

Kontaktni podatki

Prodaja

  • Pomoč pri spletnem nakupu: 01 / 5 800 823
  • Prodaja: 01 / 5 800 800 
  • Prodaja Panda: 01 / 5 800 828

Servis in podpora

  • Servis: 01 / 5 800 830
  • Reklamacije: 01 / 5 800 844
  • Tehnična podpora Panda: 01 / 5 800 834
  • Reševanje podatkov (Kotar): 01 / 5 800 887

Naročnik oglasa: Anni d.o.o.

Tagi