QLZOO – Hrana za hišne ljubljenčke direktno do vaših vhodnih vrat

Karantena, koronavirus in sedaj še sneg. Vi pa ste ugotovili, da zaloga hrane za vašega psa in mačka hitro kopni. No to nebi bila tako velika težava, če ne bi bile trgovine zaprte. Naj vas samo opomnimo, da je vlada spremenila oziroma dopolnila svoj odlok in le ta dovoljuje odprtje trgovin z izdelki za hišne ljubljenčke z določenimi varnostnimi ukrepi. Ker pa je še vedno bolj varno in udobno vse za hišne ljubljenčke naročiti preko spleta in dobiti to direktno pred vhodna vrata, smo za vas našli super rešitev.

Izbira hrane je za lastnika psa ali mačka ena težjih odločitev. Ste se kdaj vprašali kakšno hrano jim ponudite vsak dan? Mi smo zagovorniki čimbolj kvalitetne hrane, ki bo poskrbela, da bo vaš štirinožni prijatelj brez alergij in drugih zdravstvenih problemov. Spletna trgovina QLZOO ima tako vse na enem mestu. Pri njih imajo hrano, ki je iz 100% naravnih sestavin, brez barvil, konzervansov, GSO in glutena.

Za pse imajo na voljo hrano, ki je namenjena za aktivne, bolj lene ali celo tiste pse, ki so nagnjeni k prekomerni telesni teži. Kvalitetna hrana, ki jo imajo v ponudbi: veterinarska dieta Naturina (odpravi marsikatero težavo), mediteranska dieta Picart Select (pripomore k odličnemu zdravju psa) ter premium Picart Nutribest suha hrana. Vašemu psu pa lahko privoščite tudi Naturina mokro hrano, ki je lahko samostojna jed ali dodatek k suhi hrani. Za popestritev pasje prehrane ali trening lahko uporabite priboljške. QLZOO ima v ponudbi 100% naravne priboljške.

Mačke so izrazito mesojede zato je pomembno, da mačja hrana vsebuje samo kvalitetne sestavine. S kvalitetno suho hrano boste vaši mački zagotovili zadostne količine vitaminov in mineralov. Mačka bo imela manj težav z dlako, zobmi, s prebavo in bo imela dovolj energije. Suha hrana, ki jo ponujajo pri QLZOO že vsebuje dodatke proti kepam dlake. Mokra mačja hrana je prav tako kot suha, pomembna v mačji prehrani. V ponudbi boste našli hrano, ki je ustrezna za vse pasme, starosti, velikosti in barve mačk. Privoščite vaši mački le najboljše!

V teh dneh je naše pse in mačke težko presenetiti in zaposliti. Pri QLZOO imajo zato na voljo super igrače za miselne izzive, vzgojo, trening ali za le preprosto igro z vami. Naj vas še opomnimo, da imajo igrače garancijo, kar pomeni da če jo psu uspe uničiti, vam jo oni brezplačno zamenjajo. Za vse vas imajo trenutno tudi akcijo in sicer 20% popust na igrače. Ob zaključku naročila uporabite kodo IGRACE20 (popust velja vključno do 31.3.2020 in ne velja za igrače v paketu).

Pri QLZOO strmijo k kvalitetni ponudbi vseh izdelkov, ne le hrane in igrač. Zato lahko v njihovi ponudbi najdete tudi zelo udobna ležišča, izdelke za nego ter razne druge pripomočke.

Nakupujete lahko v njihovi spletni trgovinici ali jih spremljate na facebooku in instagramu.

Če vas karkoli zanima jim pišite na info@qlzoo.si oziroma jih pokličete: 0599 46 749 ali 041 954 084.
Nakup se lahko opravi preko spleta ali telefona. Hrano lahko po dogovoru prevzamete na njihovem naslovu v Radomljah oziroma vam pošiljko dostavijo na dom.

 

 

 

Avtor: Karin Božič Zupančič; Foto: arhiv QLZOO.si

 

Tagi