Veseli predbožični sejem v Radomljah

Turistično društvo Radomlje je ob podpori KS Radomlje v soboto, 16. in v nedeljo, 17. decembra 2017, na parkirišču ob Golfarni, letos že sedmič organiziralo veseli predbožični sejem. Na osvetljenih stojnicah so se predstavili domači in okoliški izdelovalci daril, otroških oblačil, kap, torb in pregrinjal, knjig in slik, v ponudbi so bili čebelarski izdelki, vroče čokolade in čaji, domače paštete in mesene specialitete, potice in krofi, pa kokice in sladka pena. Zanimiva za otroke je bila seveda stojnica vrtca Mlinček, kjer so otroci menjavali igrače in prerasla oblačila z gumbi. Prijetna popestritev.

Obiskovalce so zabavali Pevski zbor Drouz, mladi harmonikarji šole Simona Cerarja, otroci iz vrtca Mlinček in Moški pevski zbor Radomlje. Najbolj živahno je bilo v soboto pozno popoldne, ko je sejem obiskal Božiček. To je vedno posebno doživetje za otroke, ki so mu tudi zapeli nekaj pesmi. Odrasli so se pogreli s kuhančkom in prijetno poklepetali. Saj to je december, pravi čas za druženje.

Letos je bila udeležba v soboto dobra, krajani so prireditev že vzeli za svojo, morda zaradi mraza pa nedelja ni zaživela.

V želji in upanju, da si take prireditve vsi želimo, se bomo potrudili in pripravili Veseli december v Radomljah tudi prihodnje leto. Srečno!  

Avtor: Zlatka Levstek; Marjan Levstek
Tagi