Velikonočno sejmarjenje v Prodajnem centru Breza

V Prodajnem centru Breza je bil v soboto, 28. marca 2015, pravi velikonočni praznik, saj je ves dopoldan potekalo Velikonočno sejmarjenje, na katerem je bilo možno videti marsikaj zanimivega za oči, poskrbljeno pa je bilo tudi za razvajanje brbončic.

V Prodajnem centru Breza so minulo soboto nadgradili svojo standardno ponudbo s pravim Velikonočnim sejmarjenjem, ki je dodobra napolnil njihovo avlo v pritličju. Na Velikonočnem sejmarjenjem so tako potekale razne otroške delavnice, kot so prikaz izdelovanja butaric, klekanja, do barvanja velikonočnih pirhov. Na stojnicah so se predstavili razni rokodelci in domači proizvajalci, v programu pa so nastopili številni nastopajoči, ki so zabavali obiskovalce. Za rdečo nit prireditve pa je več kot odlično poskrbela Tanja Vidic Goršak, ki je tekom prireditve pred mikrofon povabila vse nastopajoče in sodelujoče na Velikonočnem sejmarjenju.

Na Velikonočnem sejmarjenju so se tako predstavljali iz Ekološke kmetije in sirarstva Konda; Gostilna Furman iz Lukovice je obiskovalcem ponudila golaž in svoje domače pivo; Delavnico izdelovanja butaric so pripravile članice Turističnega društva Jarše-Rodica; za barvanje pirhov je poskrbela Marija iz podjetja Rayher; Za kljekarsko delavnico je poskrbela Tanja Oblak; predstavljali sta se tudi mični gospodični s svojimi ročnimi izdelki: Evini glineni izdelki in Butik gospodične iz Domžal. Na vhodu pred Prodajnim centrom je za sladke radosti poskrbelo podjetje Sladki cekin iz Izole s svojimi sladkimi cekini. Obiskovalci pa so si pred vhodom lahko ogledali tudi vozila iz podjetja Avto Debevec d.o.o. iz Mengša.

V programu so sodelovale članice Društva Lipa Domžale, Univerza za tretjo življenjsko obdobje, Otroška folklorna skupina Kulturnega društva Domžale in Harmonikarski orkester Kulturnega društva Mihaelov sejem. Manjkal pa ni niti Sparky, maskota podjetja Spar, ki je razveseljeval predvsem najmlajše obiskovalce Prodajnega centra Breza. Skratka, poskrbljeno je bilo za vse okuse, za kar je zaslužen upravnik Prodajnega centra Breza, podjetje Mazur d.o.o., ki je poskrbelo, da je Velikonočno sejmarjenje zažarelo v pravi svoji luči.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Miha Ulčar
Tagi