Veliki koncert dalmatinskih klap v Domžalah

Vsi tisti, ki so se v soboto, 12. aprila 2014, udeležili velikega koncerta dalmatinskih klap v Hali Komunalnega centra v Domžalah, so doživeli nepozaben večer. Nastopili sta namreč Klapa Cambi in Klapa Intrade s Tomislavom Bralićem. Gre za dve izmed najboljših in najbolj znanih hrvaških klap, ki sta si skozi leta svojega delovanja prislužili številne nagrade in priznanja. Kot gostja je nastopila Nuša Derenda.

Skoraj dve uri in pol dolg koncert obiskovalcev ni pustil ravnodušnih. Navdušenje med občinstvom pa je raslo iz skladbe v skladbo, tako da je konec koncerta večina obiskovalcev pričakala na nogah. Klapi sta predstavili širok spekter repertoarja znanih dalmatinskih pesmi, ki so jim skupaj z Nušo Derendo dodali tudi nekaj slovenskih zimzelenih.

V soboto zvečer je v Hali Komunalnega centra v Domžalah dišalo po morju in po Dalmaciji. Obiskovalcem koncerta pa bo ta pridih zagotovo ostal še dolgo v spominu, saj so doživeli nepozaben večer z izjemnima dalmatinskima klapama, Klapo Cambi in Klapo Intrade ter Tomislavom Bralićem in Nušo Derendo.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Janez Ravnikar
Komentarji uporabnikov
Tagi