V ŽIVO: Športnik leta 2020 v občini Domžale

Neposredni prenos podelitve priznanj najboljšim športnikom, športnicam in športnim delavcem v Občini Domžale za leto 2020

Kljub epidemiji in ukrepom je leto 2020 na področju športa prineslo izjemne uspehe, ki so jih dosegle domžalske športnice in športniki, tako na domači, kot na mednarodni ravni. Vsi ti uspehi pa niso ostali neopaženi, saj bodo tako kot vsako leto, prav vsakega izmed njih nagradili s priznanjem za uspešno športno udejstvovanje v minulem letu. Spomnili pa se bodo tudi na športne delavce, ki skrbijo za razvoj športa ter za pogoje, ki jih imajo športniki na voljo. Podelitev priznanj naj športnicam, športnikom in športnim delavcem v občini Domžale za leto 2020, bo potekala danes v torek, 1. junija 2021, s pričetkom ob 17. uri, neposreden prenos pa si boste lahko ogledali na našem portalu in družabnih omrežjih.

V začetku meteorološkega poletja 2021 bodo podeljena priznanja na področju športa v Občini Domžale za leto 2020. Gre za nagrade in javno priznanje uspešnemu delu in številnim odrekanjem ter ljubezni do športa in dela. Pri tem pa, poleg športnic in športnikov, ne gre pozabiti tudi na ljudi iz ozadja, ki so vedno prisotni in si zaslužijo priznanje za svojo predanost.

“Prepričani smo, da so bili v množici uspešnih domžalskih športnic in športnikov, članov domžalskih športnih društev, tudi letos izbrani tisti, ki so v minulem obdobju največ prispevali k promociji športa, ne samo na občinskem, ampak tudi državnem in svetovnem nivoju. Strokovni svet Zavoda za šport in rekreacijo Domžale je sprejel končne odločitve za podelitev priznanj tistim, ki so zaznamovali leto 2020,” je pred letošnjo podelitvijo priznanj povedal v.d. direktorja Zavoda za šport in rekreacijo Domžale Aleš Florjančič.

Zaradi epidemioloških omejitev bo podelitev potekala zgolj ob navzočnosti nagrajencev in podeljevalcev, zato vstop za obiskovalce na Stadion Domžale žal ne bo možen. Podelitev bo povezoval športni zanesenjak in komentator, Gašper Bolhar. V luči javnega priznanja športnicam, športnikom in športnim delavcem bo zagotovljen neposredni prenos podelitve nagrad na spletnem portalu domžalec.si in družabnih omrežjih domžalca. Vse, ki imate radi šport in ste mu predani, vabljeni k ogledu!

NAGRAJENCI ŠPORTNIK LETA 2020 (Stadion Domžale, torek 1. junij 2021, ob 17. uri)

MEDALJA.PNG
ZLATA MEDALJA POKAL ZLATI POKAL.PNG
PLAKETA POSEBNO PRIZNANJE MEDNARODNO.PNG
4.1 POSEBNO PRIZNANJE DOLGOLETNO DELO.PNG
4.2 POSEBNO PRIZNANJE DOLGOLETNO DELO.PNG
4.3 POSEBNO PRIZNANJE DOLGOLETNO DELO ŽIVLJENSKO DELO MOŠTVO LETA.PNG
7.1 ŠPORTNICA IN ŠPORTNIK LETA 2020.PNG

Miha Ulčar, Zavod za šport in rekreacijo Domžale; Foto: Janko Hribar; Video: Prenosi.si (HDV Studio)

 

Tagi