V ŽIVO: Majska Kuhna na plac odpira lonec za vas

Lonci majske Kuhne na plac, se bodo pričeli odpirati danes ob 10. uri, zaprli pa se bodo šele v večernih urah, ob 21. uri. Poleg celodnevnega dogodka pa bodo od 18. ure naprej poskrbeli tudi za živo glasbo. Naša in vaša ušesa bo prijetno božala skupina Soul, jazz in jaz. Na kraju bomo prisotni tudi mi. Poleg naše predstavitvene stojnice bomo poskrbeli tudi za oddajanje v živo, kjer si boste lahko ogledali nekatere ponudnike, ki jih bomo predstavili posebej za vas. Njihova ponudba pa vas bo zagotovo prepričala, da se tudi vi oglasite na domžalskem tržnem prostoru, kjer bodo lonci kot smo že omenili, odprti vse do 21. ure.

Kuhna na plac je dogodek v stilu ulične kuhinje, ki je lansko leto zaznamovala in popestrila dogajanje na domžalskem tržnem prostoru. Letos teče že druga sezona Kuhne na plac, ki bo obiskovalcem zopet nudila lokalne kulinarične specialitete po dostopnih cenah. Majska izvedba Kuhne na plac je tako na sporedu ponovno danes v soboto, 6. maja 2017.

Poleg kulinarike je glavni poudarek Kuhne na plac na druženju. Kuhanje na odprtem in ponudba manjših obrokov po ugodnih cenah so privlačni za obiskovalce in tako ponujajo možnost, da gurmanska usta poskusijo več različnih jedi in spoznajo sezonsko ponudbo hrane in pijače. Na stojnicah kuhajo lokalni in slovenski ponudniki. Vsak od njih ima v ponudbi tri različne jedi, zato organizatorji zagotavljajo pestro ponudbo obrokov, med katerimi bo prav vsak obiskovalec lahko izbral nekaj po svojem okusu. Na račun bodo prišli tako ljubitelji burgerjev, jedi na žlico, gurmani, sladokusci, vegetarijanci, vegani kot tudi tisti, ki prisegajo na tipične slovenske jedi. Poleg Kuhne na plac so svoj prostor dobili tudi različni ponudniki hrane s svojimi izdelki oz. tistimi, ki so na kakršenkoli način povezani s kuhinjo in kulinaričnimi vsebinami.

V živo si dogodek in nekatere ponudnike lahko ogledate tudi na našem portalu in sicer od 10.00 ure dalje. Prepričani smo, da se boste po ogledu tudi vi pridružili na domžalskem tržnem prostoru in si privoščili nekaj iz loncev.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Janez Ravnikar; Video: HDV Studio Hribar
Komentarji uporabnikov
Tagi