Tradicionalni Lukov sejem se vrača

Lukov sejem, ki ga organizira Turistično olepševalno društvo Brdo–Lukovica, vsako leto pritegne številne obiskovalce s svojo bogato ponudbo lokalnih izdelkov in pristnim vzdušjem. Sejem je odlična priložnost, da se prepleteta tradicija in sodobnost, saj združuje domače pridelovalce in proizvajalce, ki ponujajo kakovostne izdelke, narejene z ljubeznijo do narave in obrti.
.
Kdaj: Sobota, 19. oktober 2024, od 8.00 do 15.00

Kje: Lukovica

Ne zamudite priložnosti, da doživite vzdušje pristnega sejma v Lukovici, podprto z bogato ponudbo lokalnih dobrot in edinstvenih izdelkov!

Ta priljubljen dogodek bo ponovno združil domače proizvajalce in pridelovalce, ki bodo obiskovalcem ponudili svoje izdelke in pridelke. Sejem je odlična priložnost za nakup lokalnih dobrot, ročno izdelanih izdelkov, umetnin ter drugih domačih pridelkov in izdelkov, ki jih ustvarjajo spretne roke domačinov.

Lukov sejem ne ponuja le nakupovalne izkušnje, temveč tudi prijeten dan, poln druženja v duhu tradicije in kulturne dediščine kraja. Za popestritev dogodka bo poskrbela tudi glasbena skupina Sejmarji. Dogodek je primeren za vse generacije, zato so vabljene družine, prijatelji in vsi ljubitelji domače obrti in podeželskega utripa. Organizatorji pozivajo proizvajalce in pridelovalce, da se prijavijo in izkoristijo to priložnost za predstavitev svojih izdelkov širši javnosti.

Vabljeni, da se nam pridružite in podprete domače proizvajalce!

Foto: Občina Lukovica

 

Ines Pušnik; Foto: DJD, Občina Lukovica

Tagi