Spoznali smo se in skupaj praznovali praznik Občine Domžale

V mesecu aprilu Občina Domžale praznuje. Natančneje 19. april je tisti dan, ko se praznuje zavest in ponos ter pripadnost občini Domžale. Poleg formalnih slovesnosti, ki so se odvile v teku tega meseca, je letos Občina Domžale prvič organizirala tudi širše praznovanje, ki so ga poimenovali »Spoznajmo se, praznujmo skupaj.«

Praznovanje je potekalo v sredo, 23. aprila 2014, v Češminovem parku v Domžalah, kjer se je v lepem aprilskem popoldnevu zbralo veliko število mladih in malo manj mladih. Na prireditvi, ki so se je udeležili tudi župan Občine Domžale, Toni Dragar, podžupanja Andreja Pogačnik Jarc in podžupan mag. Lovro Lončar, je potekal zanimiv program, ki je vsem, ki so se udeležili tega dogodka polepšal dan.

Na prireditvi so sodelovala različna lokalna društva in organizacije, ki so pripravila več delavnic in razne dejavnosti, v katerih so si lahko popestrili dan vsi, ki so se udeležili občinskega praznovanja. Lahko bi rekli, da je bil pravi dan za vse generacije!

Kot so povedali iz Občine Domžale, bodo s takšnim dogodkom obeležili praznovanje občine Domžale tudi v naslednjih letih.

Vse najboljše Občina Domžale!

Več foto utrinkov iz praznovanja si lahko ogledate TUKAJ.

Avtor: Miha Ulčar; Foto:Miro Pivar, Miha Ulčar; Video: Miro Pivar
Tagi