Slovenska glasbena diva Helena Blagne na dobrodelnem koncertu v Kamniku razveselila oboževalce

Ekipa Zavoda za turizem in šport Kamnik z veseljem sporoča, da je včeraj v športni dvorani Kamnik potekal zadnji prednovoletni koncert v tem letu. Slovenska glasbena diva Helena Blagne, nepozabna, ena in edina, je s svojo glasbo ponesla občudovalke in občudovalce v prijaznejši, radosten svet in razveselila mnogo zbranih ljudi, ki so v sebi prepevali z njo. Zlata Helena je pokazal svoje zlato srce, saj je tudi ona pomagala zbirati sredstva za dvigalo gibalno ovirane deklice Indire. Znani slovenski glasbeni ustvarjalci Pero Lovšin, Jan Plestenjak in Helena Blagne so skupaj z organizatorji in dobrimi ljudmi zlatih src uspeli zbrati 8.563,40 evrov. TRR za Indiro ostaja do nadaljnjega odprt za dodatne donacije. Verjamemo, da bo zbrani znesek zelo olajšal nakup dvigala za deklico Indiro, ki jo je prizadela zahrbtna bolezen cerebralna paraliza in olajšal življenje njej ter njeni družini.

Po nepozabnih koncertih Jana Plestenjaka, rock legende Perota Lovšina in vsem nam ljube Helene Blagne, je ob zbranem znesku za deklico Indiro na željo očeta deklice Indire direktor Zavoda za turizem in šport Kamnik Rok Jarc na koncertu prebral pismo zahvale celotne družine ter izrazil veliko zadovoljstvo nad izvedenimi koncerti, ki so kljub vsem omejitvam razveselili ljudi. Indira in njen oče sta se zahvalila vsem organizatorjem prednovoletnih koncertov, zlasti Zavodu za turizem in šport Kamnik ter gospodu županu Mateju Slaparju. »Iz srca se zahvaljujem tudi vsem obiskovalcem koncertov, ki ste naredili lepo gesto, poleg tega, da ste se v teh malo »čudnih« časih pripravljeni držati ukrepov in se vseeno sprostiti ter uživati na koncertih, ste s tem pripomogli, da se bo moje življenje spremenilo na bolje, saj bom s pomočjo dvigala veliko bolj mobilna, samostojna in bom z večjim veseljem šla v naravo. Zares je težko najti prave besede, ki bi opisale kako sem hvaležna,« se je zahvalila Indira. Z očetom sta se zahvalila še vsem ljudem, ki so osebno ali preko TRR tudi brez udeležbe na koncertih prispevali sredstva. V zahvali nista izpustila pomembnih oseb, ki so vsem polepšale prednovoletne dogodke in se zahvalila Janu Plestenjaku, Peru Lovšinu in Heleni Blagne ter njihovim ekipam, da so tako srčni in nam pričarali nepozabne večere. Indira je ob prihajajočem novem letu izrazila željo in upanje, da bo z zbranimi sredstvi z našo pomočjo zbrala dovolj potrebnih sredstev za nakup tako potrebnega dvigala, ki ji bo zelo olajšalo življenje in mladost.

Prostovoljni prispevki za Indiro so zaželeni. Nakazilo je možno tudi na TRR SI56 0231 2009 2509 685 (Karitas Kamnik) Namen: Dvigalo Kamnik.

Kot že veste, kljub vsej dobri volji organizatorja decembrskih prireditev, letošnjega tradicionalnega silvestrovanja ne bo mogoče izpeljati. Prav zato smo bili letošnjih koncertov še toliko bolj veseli. Na najdaljšo noč v letu pa nas bo razveselil župan Matej Slapar s celotno ekipo z ognjemetom, ki bo tako s tisočerimi iskricami ponesel upanje in radost v naše domove. Župan Matej Slapar in celotna ekipa organizatorja tj. Zavoda za turizem in šport Kamnik  vas še enkrat naproša, da ne prižigate svojih raket in ognjemetov, temveč se vsi skupaj zazrimo v tisoče iskric upanja, ki jih bo ustvaril en skupni ognjemet za celotni Kamnik. Iskrena hvala!

Vsem želimo srečno in zdravo novo leto 2022!

Ekipa ZTŠK; Foto: Klemen Brumec, za ZTŠK

Komentarji uporabnikov
Tagi