S prikazom starih običajev so pričeli s praznovanjem 19. letnice Prodajnega centra Breza

V letošnjem letu Prodajni center Breza, ki se nahaja ob magistralni cesti v Domžalah praznuje 19 let. Osrednje praznovanje bo jutri v soboto, 26. septembra 2015, med 9.00 in 13.00 uro, ko se bo odvijal zabavni program. Seveda pa ne bo manjkala rojstnodnevna torta. S praznovanjem so začeli že danes, saj so skozi ves dan člani Turističnega društva Jarše-Rodica pred Prodajnim centrom Breza pripravili prikaz starih običajev, kot so prešanje sadja, ličkanje koruze in še marsikaj zanimivega.

V 19. letih delovanja je Prodajni center Breza postal priljubljeno trgovsko središče v Domžalah, kamor se zadovoljni kupci radi vračajo vedno znova in znova, saj prodajni center nudi zelo veliko različnih stvari na enem mestu. Za odličnost Prodajnega centra Breza Domžale je zagotovo v največji meri poleg prodajne ponudbe, zaslužen upravnik centra podjetje Mazur d.o.o., ki že vrsto let uspešno upravlja center Breza. In ne samo to. Večkrat na leto poskrbijo, da se obiskovalci prodajnega centra vseh generacij lahko tudi zabavajo ob raznih priložnostih ter obenem doživijo še marsikaj zanimivega. Nikoli tudi ne pozabijo na praznovanje rojstnega dne. Tako bo tudi letos ob 19. letnici osrednje praznovanje v soboto, 26. septembra 2015, ko se bo med 9.00 in 13.00 uro odvijal zanimiv program, ob 11.00 uri pa bo na sporedu razrez rojstnodnevne torte. V programu bodo sodelovali člani turističnega društva Jarše-Rodica, ki so praznovanje obogatili že danes, glasbena skupina, folklorna skupina Folklornega društva Groblje in še marsikatero presenečenje.

S praznovanjem 19. letnice delovanja Prodajnega centra Breza so pričeli že danes, saj so člani Turističnega društva Jarše-Rodica v sodelovanju z upravnikom podjetjem Mazur d.o.o., pred prodajnim centrom pripravili prikaz starih običajev, kot so ličkanje koruze in prešanje sadja. Na ogled so postavili tudi številne izdelke, ki jih izdelujejo njihove pridne roke. Obiskovalci so delili brezplačne palačinke, možno pa je bilo tudi poskusiti njihov mošt iz jabolk in še marsikaj drugega. Poleg obiskovalcev prodajnega centra, ki so si z zanimanjem ogledovali stare običaje ter se posladkali s palačinkami in domačimi flancati, so jih obiskali tudi učenci Osnovne šole Rodica, ki so zaplesali ob zvokih harmonike.

Pestro dogajanje je sicer malo kvaril dež, vendar je dobra volja in zagnanost članov Turističnega društva Jarše-Rodica poskrbela, da je bilo ozračje sončno in veselo. Tako bo tudi jutri na osrednjem praznovanju 19. rojstnega dne Prodajnega centra Breza, kamor ste lepo vabljeni tudi vi!

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Miha Ulčar
Komentarji uporabnikov
Tagi