Prvi Art sejem Domžale

Na večnamenski ploščadi pri domžalski tržnici je v soboto, 29. marca 2014, gostoval prvi Art sejem Domžale, na kateri so se predstavili lokalni in tudi ostali ustvarjalci s svojimi unikatnimi izdelki.

Obiskovalci domžalske tržnice so imeli to soboto dodatno ponudbo, saj so na večnamenski ploščadi razstavljavci tokrat ponujali pester izbor unikatnih in zanimivih izdelkov, kot so nakit, oblačila, keramični izdelki, dodatki za dom, izdelki iz lesa in papirja ter še marsikaj zanimivega. Na prvem Art sejmu Domžale se je tokrat predstavilo petnajst razstavljavcev. Nekateri med njimi so svoje ročne spretnosti prikazali obiskovalcem sejma tudi v živo.  Razstavljanje jim je omogočila Občina Domžale, iz katere so nam tudi sporočili, da naj bi Art sejem Domžale potekal vsako zadnjo soboto v mesecu.

Za dodaten živahen utrip je na večnamenski ploščadi poskrbel Mladinski pihalni orkester Glasbene šole Domžale, ki je pripravil promenadni koncert. Po besedah organizatorjev je prvi Art sejem Domžale uspel, zato se že veselijo naslednjega. Sejem si je ogledal tudi župan Občine Domžale, Toni Dragar.

Več foto utrinkov iz prvega Art sejma Domžale si lahko ogledate TUKAJ.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Miro Pivar, Miha Ulčar; Video: Miro Pivar
Tagi