Praznovanje 19. letnice Prodajnega centra Breza je bilo obarvano dobrodelno

V Prodajnem centru Breza je danes dopoldan potekalo rojstnodnevno praznovanje, saj letos ta prodajni center praznuje 19. letnico delovanja. Poleg zanimivega programa, prikazov starih običajev in razreza rojstnodnevne torte, je bilo praznovanje tudi dobrodelno obarvano, saj je Supermarket Spar Domžale v sodelovanju s Sparom Slovenija Osnovni šoli Roje podaril pripomočke za varnost v cestnem prometu.

Prodajni center Breza, ki je eden najbolj priljubljenih trgovskih središč v Domžalah, saj nudi zelo veliko različnih stvari na enem mestu, v letošnjem letu praznuje že 19 let. Rojstni dan pa je vsekakor potrebno proslaviti na primeren način. Upravnik prodajnega centra Breza podjetje Mazur d.o.o., je poskrbel, da je bilo praznovanje kar se da prijetno, saj se je praznovalo kar dva dni. Že včeraj so člani Turističnega društva Jarše-Rodica pred prodajnim centrom pripravili prikaz starih običajev, kot so ličkanje koruze in prešanje sadja … Na ogled so postavili tudi številne izdelke, ki jih izdelujejo njihove pridne roke. Obiskovalci so delili brezplačne palačinke, možno pa je bilo tudi poskusiti njihov mošt iz jabolk in še marsikaj drugega. Tudi danes so bili člani Turističnega društva Jarše-Rodica tam, s seboj pa so pripeljali še folklorno skupino Folklornega društva Groblje, ki deluje od leta 2007.

Poskrbljeno je bilo tudi za glasbene ritme, katerih so se najbolj razveselili najmlajši obiskovalci, ki so zaplesali s maskoto Spara Sparkyem. Za glasbo je poskrbela skupina Srčni as, za vodenje prireditve pa Tjaša Oderlap. Ker je bilo rojstnodnevno praznovanje seveda ni šlo brez torte, ki so jo razdelili med obiskovalce. Praznovanje pa je imelo tudi dobrodelno noto, saj je Supermarket Spar Domžale v sodelovanju z Sparom Slovenija učencem Osnovne šole Roje podaril donacijo – pripomočke za varnost v cestnem prometu.

Več foto utrinko s praznovanja si lahko ogledate TUKAJ.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Miro Pivar, Miha Ulčar; Video: Miro Pivar
Tagi