Praznovali 21. rojstni dan Radia Hit

Sobotno popoldne je bilo v Češminovem parku v Domžalah odeto v barve Radia Hita. Potekalo je namreč praznovanje 21. rojstnega dneva tega domžalskega radia, ki je z oddajanjem pričel 1. aprila 1993. Na praznovanje rojstnega dneva so povabili svoje zveste poslušalce, pa tudi vse tiste, ki so vsaj enkrat v življenju preklopili na frekvenco Radia Hit.

Lepo in sončno sobotno popoldne je bilo več kot primerno za praznovanje rojstnega dneva na prostem. Tudi tokrat se je izkazalo, da je Češminov park več kot primeren za razne prireditve in je hkrati stičišče, kjer se srečujejo mladi in stari. Na praznovanju je obiskovalce zabavala glasbena skupina Victory. Med praznovanjem, ki ga je vodila Reza, so snemali tudi nov videospot z naslovom Happy, za katerega so vso popoldne poplesavale mlade plesalke.

Vrhunec dogajanja pa je bil pozno popoldne, ko so med poslušalce razdelili 100 kilogramsko torto velikanko, v katero je prvi zarezal direktor Radia Hit Stane Cencelj.

Kot pravijo na Radiu Hit, praznovanja še ni konec. Ker ima rojstni dan natanko 1. aprila, bo praznovanje potekalo še ves teden.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Miha Ulčar
Tagi