Novoletni sejem in prihod Dedka Mraza v Češminovem parku

Danes popoldne je od 16. ure dalje v Češminovem parku v Domžalah, potekal Novoletni sejem s ponudbo domačih dobrot in izdelkov lokalnih obrtnikov. Najmlajši obiskovalci pa so pričakali prihod dedka Mraza, ki je v Češminov park prispel s konjsko vprego.

Obiskovalci so si lahko na stojnicah ogledali in tudi kupili domače dobrote in izdelke, ki so jih ponujali lokalni obrtniki. Najmlajši pa so ta čas v družbi Ribiča Pepeta čakali prihod dedka Mraza, ki je malo po 17. uri le prispel na prizorišče ob spremljavi domžalske godbe.

Prireditev, ki je tudi tokrat privabila veliko število ljudi, je prinesla v Domžale  tisto pravo predpraznično vzdušje in dogajanje. Najbolj pa so na svoj račun prišli najmlajši, saj jih je obiskal dedek Mraz. Nebo nad Češminovim parkom pa je razsvetlil tudi lep ognjemet. Ob prizorišču pa je bila postavljena pravljična vas, ki je dogodku dodala poseben čar. Organizatorja prireditve sta bila Občina Domžale in KD Miran Jarc.

Sedaj se že počasi bliža "veliki finale" prednovoletnega dogajanja in sicer v ponedeljek 31. decembra 2012, bo od 22. ure dalje v Športnem parku Domžale potekalo Silvestrovanje na prostem. Tokrat bo za zabavo poskrbel ansambel Pajdaši. Ob polnoči pa bo župan Občine Domžale Toni Dragar voščil novo leto.

Avtor: Miha Ulčar; Video: Miro Pivar
Tagi