KUL petek v zelenem srcu Kamnika navdušil obiskovalce

V petek, 7. julija 2023 je zeleno srce Kamnika znova zaživelo. Odpravili smo se na prizorišče kulinaričnega dogajanja in prekrasnega druženja. Pomešali smo se med obiskovalce KUL petka in začutili čaroben poletni utrip.

Številni gostinci so poskrbeli za sveže pripravljene raznovrstne kulinarične dobrote, da je lahko vsak obiskovalec našel nekaj zase. Raznolike ponudbe so se razveselili tako najmlajši, kakor tudi starejši.

Gostinci so se tako na stojnicah z veseljem posvetili pripravi mesnih, vegetarijanskih, orientalskih in pa tudi azijskih jedi. Obiskovalcem je bila na voljo tudi pisana paleta sladic, sladoledov, osvežilnih domačih sokov in vse tja do cocktailov.

S svojo ponudbo so dogajanje popestrili tudi kamniški kraft pivovarji, medtem, ko so za glasbeno spremljavo skrbeli člani skupine Turn On Irish, ki jih druži izjemna ljubezen do irske tradicionalne glasbe.

Če ste tokrat dogajanje zamudil, lepo vabljeni že prihodnji petek, 14. julija 2023 od 18. ure dalje v zeleno srce Kamnika, v staro mestno jedro ob železniški postaji, kjer bo Evropa park znova gostil bogato in raznovrstno ponudbo kulinaričnih dobrot.

Do takrat pa poglejte v foto galerijo in preverite, ali vas je v petek, 7. julija 2023 na KUL petku morebiti ujel fotoobjektiv Domžalca.

Petra Petravič; Foto: Petra Petravič, Darij Piciga, Vido Repanšek

Tagi