Kolesarska sobota v Domžalah

V soboto, 10. maja 2014, se je na večnamenski ploščadi pri tržnici Domžale odvijal kolesarski dogodek. Predstavila sta se Erdani šport in Energija. Oba podjetja se ukvarjata s prodajo najrazličnejših koles za vse generacije in vsak okus, izvajata tudi servise in svetovanja, prodajo obvezne in dodatne opreme za kolesa, pozimi pa s servisiranjem ter prodajo smuči, smučarsko opremo in še več tega.

Ker so v zadnjem času v modi tudi električna kolesa, se prodajajo tudi ta, saj so, kot je dejal Matjaž Erdani, sedaj baterije dosti bolj vzdržljive, kot pred leti, ko si jih po treh, štirih letih moral zamenjati. Ker se Energija ukvarja tudi s treningi in tekmovanji v kolesarskem krosu, so ploščad napolnili tudi mladi tekmovalci in tekmovalke, ter med obiskovalce razdelili svetlobno opremo za kolesa. Pri Erdani športu pa so imeli kolo sreče, kjer so imeli žrebanje za kolo pony, zvonec za kolo, ter 50% popust pri servisu.

Erdani šport
Podjetje Erdani šport s sedežem v Domžalah je specializirana trgovina za prodajo in servis koles, kolesarske, smučarske in ostale športne opreme. Ker vedo kaj prodajajo, so za vas skrbno izbrali modele vrhunskih blagovnih znamk kot so: Atomic, Alpina, Casco, Cult (slovenska proizvodnja), Corratec, Elan, Fischer, GT, Kettler, Merida, Schwinn, Scott, Thule, Vist … V njihovem 28-letnem delovanju so si pridobili veliko izkušenj na tem področju, zato njihova poslovna filozofija temelji na kvaliteti, ustrežljivosti in osebnem kontaktu z vsako stranko posebej. Pri sami izbiri vam nudijo kvalitetno in nevsiljivo strokovno svetovanje. S tem pa želijo doseči, da se odločite za nakup kar najbolj ustreznega ponujenega izdelka glede na vaše želje in potrebe. Vse izdelke lahko pred nakupom tudi preizkusite. Matjaž, vse najboljše ob rojstnem dnevu, ki si ga imel v petek.

Več o trgovini in ponudbi najdete na njihovi spletni strani TUKAJ.

Energija
Trgovina Energija, kot jo poznamo danes, je svoja vrata v Domžalah odprla meseca februarja 2008. Pred tem sta se ustanovitelja Jaka in Mitja Tancik ukvarjala predvsem s prodajo po pošti in pa sestavljanjem svojih lastnih koles, pod imenom bolj butične znamke koles Energija, ki obstajajo še danes.

Ko sta oba s koncem sezone 2007 zaključila svoja udejstvovanja na tekmovanjih v gorsko kolesarskem krosu, sta se odločila bolj resno pristopiti k poslu in tako se je že čez slabih pol leta v Domžalah odprla nova kolesarska trgovina: Energija.

Trgovina je bila pozitivno sprejeta tako v Domžalah, kot tudi drugod po Sloveniji in počasi a vztrajno raste vsako leto. Ukvarjajo se tudi z treniranjem mladih gorskih kros tekmovalk in tekmovalcev, ki dosegajo vidne rezultate v svojih kategorijah.

Več najdete na njihovi spletni strani TUKAJ

Avtor: Miro Pivar; Foto, video: Miro Pivar
Tagi