Drugi Art sejem Domžale

Na večnamenski ploščadi pri domžalski tržnici je v soboto, 19. aprila 2014, potekal drugi Art sejem Domžale, na katerem so se ponovno predstavljali ustvarjalci, ki večinoma ročno izdelujejo različne izdelke.

Obiskovalci domžalske tržnice so si lahko ogledali in kupili različne zanimive unikatne izdelke iz blaga, lesa, platna, volne, bombaža, keramike, gline, papirja … Ob tem so si lahko na lastne oči prepričali o spretnosti ustvarjalcev, saj je večina izdelkov narejena na roke. Večina materiala, ki ga uporabljajo ustvarjalci za izdelavo izdelkov, pa je slovenskega porekla.

Poleg tradicionalne sobotne ponudbe na domžalski tržnici je bila na drugem Art sejmu Domžale, tako na voljo pestra ponudba oblačil, različnih modnih dodatkov (tudi za pse), dodatkov za dom, nakita, igrač, keramičnih izdelkov, izdelkov iz zadrge, izdelkov iz papirja in lesa ter še marsikaj zanimivega.

Razstavljanje jim je omogočila Občina Domžale, iz katere so nam tudi sporočili, da naj bi Art sejem Domžale na večnamenski ploščadi pri domžalski tržnici potekal enkrat na mesec.

Več foto utrinkov iz drugega Art sejma Domžale si lahko ogledate TUKAJ.

Avtor: Miha Ulčar; Foto, video: Miro Pivar
Tagi