Božično novoletne prireditve v Domžalah

Praznični december se je že prevesil v drugo polovico. Še malo pa bomo dočakali praznike in zakorakali v novo leto. Še predno pa se bo to zgodilo, bo v Domžalah še nekaj predprazničnih prireditev, ki jih je vredno obiskati.

Slovenske jaslice ZVOK – SVETLOBA

V soboto 22. decembra 2012, ob 10. uri ste vabljeni v praznično okrašen Češminov park na ogled Slovenskih jaslic ZVOK – SVETLOBA, katerih organizatorja sta Občina Domžale in KD Miran Jarc.

Prihod Božička v Češminov park in ogled slovenskih jaslic

Občina Domžale in KD Miran Jarc vas v nedeljo 23. decembra 2012 vabita na Božični sejem s ponudbo domačih dobrot, na gledališko predstavo in slovesen prihod Božička. Na ogled bodo tudi slovenske jaslice ZVOK – SVETLOBA.

  • od 16. ure dalje Božični sejem s ponudbo domačih dobrot,
  • ob 17. uri gledališka predstava in slovesen prihod Božička
  • ob 18. uri slovenske jaslice ZVOK – SVETLOBA

  

Novoletni sejem in prihod Dedka Mraza v Češminovem parku

Vabljeni ste na Novoletni sejem s ponudbo domačih dobrot, ki se bo odvijal v soboto 29. decembra 2012, od 16. ure dalje v Češminovem parku v Domžalah.
Ob 17. uri bo obiskovalce v Češminovem parku obiskal Dedek Mraz. Prihod Dedka Mraza s konjsko vprego ob spremljavi domžalske godbe bodo najmlajši lahko pričakali v družbi Ribiča Pepeta. Organizatorja sta Občina Domžale in KD Miran Jarc.

 

Drsanje v Športnem parku Domžale

V športnem parku Domžale, lahko od 7. decembra dalje brezplačno drsate na domžalskem drsališču.

  

Silvestrovanje na prostem v Športnem parku v Domžalah

Občina Domžale in Zavod za šport in rekreacijo Domžale prirejata Silvestrovanje na prostem v Športnem parku v Domžalah. Skupaj z ansamblom Pajdaši boste pričakali novo leto 2013 v ponedeljek 31. decembra 2012, od 22. Ure dalje v Športnem parku Domžale.
 

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Arhiv domžalca, simbolične fotografije
Tagi