Božiček obiskal domžalski tržni prostor

Danes v soboto, 16. decembra 2017, je na večnamenski ploščadi pri domžalski tržnici potekal božični sejem, na katerem so ponudniki nudili veliko različnih dobrot in pijače, pa tudi unikatnih izdelkov za lepoto in hladne dni ni manjkalo. Prišel pa je tudi Božiček s spremstvom. 

Tržni prostor v Domžalah se je danes napolnil še bolj kot ostale sobote v mesecu, ko ni prireditev Dobrodošli v Domžalah. Idejni vodja projekta Dobrodošli v Domžalah, Vido Repanšek, je bil z izvedbo božičnega sejma zelo zadovoljen, saj je bil kljub mrzlemu in meglenemu dopoldnevu dobro obiskan, ponudba pa res pestra.

Za pester program so poskrbeli Domžalski Rogisti, harmonikar Tone Malenšek, lajnar Jože Strajnar ter plesalci Plesne šole Urška in Plesnega kluba Impulz. Manca Časar, Patricija Završan, Jaka in Eva Pečnik ter Teja Kišek so na prireditvi prikazali del svojega bogatega plesnega repertoarja.

Ob koncu prireditve se je pojavil še dobri mož Božiček, ki je domžalski tržni prostor obiskal v spremstvu medveda in lovca. S seboj je prinesel mandarine in sladke bonbone ter z njimi obdaril otroke. Z darili pa je obdaril tudi nekatere vidnejše goste, med njimi tudi župana Tonija Dragarja in sodelavce, ki svoj čas posvečajo pripravi in izvedbi prireditev Dobrodošli v Domžalah. Obdaril pa je tudi ponudnike na tržnici, ki iz dneva v dan skrbijo, da obiskovalci tržnice na njej vedno najdejo kaj zase oziroma za svoj lonec.

Prireditev je vodil Vido Repanšek, idejni vodja projekta Dobrodošli v Domžalah, za ozvočenje pa je poskrbel Primož Košak.

Avtor: Miro Pivar; Foto, video: Miro Pivar
Komentarji uporabnikov