Prireditev ob prazniku Občine Lukovica boste lahko v živo spremljali na našem portalu!

4. septembra 2020, bo Občina Lukovica praznovala srebrni jubilej. Zaradi posebnih razmer bo letošnja prireditev ob občinskem prazniku potekala brez prisotnosti širše javnosti. Boste pa lahko slovesnost, ki bo potekala v petek, 4. septembra 2020, ob 19. uri, spremljali v neposrednem prenosu v živo na našem portalu, facebook strani in na občinski strani Občine Lukovica.

“Srebrni jubilej, ki ga obeležujemo letos, naj nas opogumlja za nove korake, da bomo ponosni nasledniki pisatelja in politika Janka Kersnika, ki je v 19. stoletju utemeljil našo upravno družbeno skupnost,“ je ob letošnjem prazniku Občine Lukovica zapisala županja mag. Olga Vrankar s člani občinskega sveta in sodelavci občinske uprave.

Prireditev ob občinskem prazniku Občine Lukovica bo potekala v petek, 4. septembra 2020, ob 19. uri, v živo pa jo boste lahko spremljali preko našega portala, facebook strani domžalec.si in občinski strani Občine Lukovica. Posnetek prireditve pa si bo možno ogledati tudi kasneje. Vabljeni k ogledu!

Na prireditvi, ki jo bo povezoval Matjaž Merljak, bodo nastopili: Matevž Kink, Špela Kink, Matej Avbelj, družina Capuder iz Krašnje, družina Kink, Kvintet Zarja in dr. Stane Prelc, ki bo nastopil v vlogi Groge, ki pripoveduje o Janku Kersniku. Slavnostni govor na prireditvi, na kateri bodo podelili tudi občinska priznanja bo imela županja mag. Olga Vrankar. Prireditev bodo popestrili s predvajanjem turističnega filma o občini Lukovica.

Miha Ulčar; Foto: Kristina Galun

 

Tagi