Pripravljeni na dogodivščino? Čaka nas … Startup vikend

Te zanima, kako razvijati lastno poslovno idejo? Te zanima sodelovanje v timu pri razvoju ideje? Želiš na zabaven način pridobiti ogromno znanja, novih poznanstev?

Vse to in še mnogo več boš ob pomoči priznanih mentorjev – serijskih podjetnikov in predavateljev ter enakomislečih kreativcev izvedel na Startup vikendu, ki bo na Obrtni zbornici Domžale potekal v mesecu marcu. Udeležba je brezplačna, obvezne pa so predhodne prijave.

Kdaj: Od petka, 13. marca 2020, od 16.30 ure, do nedelje, 15.marca 2020, do 14.30 ure.

Kje: Obrtna zbornica Domžale, Šaranovičeva 21 c, Vir

Komu so delavnice namenjene: študentom, dijakom, podjetnikom, potencialnim podjetnikom, skratka vsem, ki si želijo druženja in zabavnega pridobivanja neprecenljivih izkušenj. Udeležba je brezplačna.

Obvezne so predhodne prijave na info@startupdomzale.si.

Prijave sprejemamo do četrtka, 12. marca 2020 do 12. ure, oziroma do zapolnitve prostih mest.

Več informacij na info@startupdomzale.si ali preko telefona +386 69 980 242.

Pridi, ne bo ti žal. Startupaj se!

Tokratna mentorja:

dr. Blaž Zupan, je zaposlen kot docent na katedri za podjetništvo na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani. Sodeluje pri številnih predmetih s področja podjetništva, še posebej je specializiran za razvoj novih idej, produktov in storitev. Poleg pedagoškega in raziskovalnega dela je hkrati ustanovitelj in solastnik več podjetij v Sloveniji in tujini, iz nekaterih je tudi uspešno izstopil s prodajo deleža. Deluje tudi na področju svetovanja tako velikim podjetjem kot podjetnikom začetnikom s področja inovativnosti, analiz domačega in mednarodnega trga, poslovnih priložnosti, trženja, financiranja in iskanja novih idej pri razvoju izdelkov in storitev s pomočjo ti. »Design thinking-a« in Lean (vitki) metod. Vodil je preko 100 delavnic in svetovanj podjetnikom in podjetjem.

Dr. Rok Stritar je ustanovitelj podjetja Kibuba, d.o.o., ki pomaga pri pustolovščinah svojih strank. Poučuje veščine praktičnega reševanja problemov preko izdelave prototipov in testiranja rešitev s končnimi uporabniki z različnimi metodami – lean, design thinking in canvas. Je mentor v vrsti aktivnosti, kot so Slovenski podjetniški sklad, ABC pospeševalnik, Mladi podjetnik in drugih. Že več let tudi aktivno sodeluje pri usposabljanjih učiteljev za delo po metodologiji »Z ustvarjalnostjo in inovativnostjo do podjetnosti«, tako v okviru aktivnostiSPIRIT-a, kot na podlagi vabil individualnih šol.

Kaj vse smo pripravili za nepozaben vikend lahko spremljaš preko FB strani, Instagramu ali YouTube kanalu.

Obrtna zbornica Domžale

Tagi