Pred vrati je prva letošnja Večerna Kuhna na plac

Le nekaj dni po letošnji prvi sobotni Kuhni na plac in po več kot uspešnem štartu Večerne Kuhne na plac leta 2022, se v petek, 19. maja 2023, na domžalski tržni prostor znova vrača prva letošnja Večerna Kuhna na plac. Od 17. ure dalje boste na svoj račun prišli ljubitelji kulinaričnih specialitet in prijetnega druženja.

Obiskovalci Večerne Kuhne na plac boste lahko v poznih popoldanskih in pa večernih urah znova izbirali med bogato gostinsko ponudbo lokalnih in drugih ponudnikov. Lokalne kulinarične specialitete bodo ponujene po dostopnih cenah. Kuhanje na odprtem in ponudba manjših obrokov po dostopnih cenah omogoča, da lahko ljubitelji kulinaričnih dobrot poizkusijo več različnih jedi in pobliže spoznajo lokalno, mednarodno ter sezonsko ponudbo hrane.

Na odprtih stojnicah bo vsak ponudnik imel na izbiro do tri različne jedi in tako bo vsak obiskovalec lahko izbral nekaj po svojem okusu. Na račun bodo prišli tako ljubitelji burgerjev, gurmani, vegetarijanci, sladkosnedi kot tudi tisti, ki prisegajo na tipične slovenske jedi.

Poleg kulinarične ponudbe hrane in pijače bo glavni poudarek na druženju.

Lepo vabljeni v petek, 19. maja 2023 od 17. ure dalje na domžalski tržni prostor, kjer se bo kuhalo, prijetno družilo in kramljajo. Pričakuje vas prva letošnja Večerna Kuhna na plac.

Petra Petravič; Foto: Tic Domžale

Tagi