Posladkajte si življenje v Kavarni in slaščičarni Dolce Vita

Včasih si je treba življenje nekoliko posladkati, pa je svet lepši. Nekaj sladkega nas hitro spravi v dobro voljo. Seveda si vsi želimo, da je tista sladkost, ki jo v določenem trenutku okusimo, kar se da pristna in okusna. Se pravi, da so sestavine sladice naravne in domače. In če so, potem nam bodo naše brbončice hvaležne, mi pa se bomo počutili prijetno.

V današnjem času imamo sladkih dobrot na voljo  vsepovsod dovolj. Pa vendarle sami kaj hitro ugotovimo, da sladke dobrote niso povsod enake. V večini primerov jim nekaj manjka. Običajno so brez okusa, saj jim manjkajo naravne sestavine. Le-te namreč vsaki sladici prinašajo pravi okus. Pa še nekaj ne smemo pozabiti. Tudi sladica mora biti narejena s pravim občutkom in ljubeznijo. Takrat je takšna sladica tista prava, s katero si bomo z veseljem posladkali življenje.

V Kavarni in slaščičarni Dolce Vita vas vsak dan čaka sladko razvajanje

Od lanskega novembra si v Domžalah lahko posladkate življenje v Kavarni in slaščičarni Dolce Vita, ki se nahaja v stanovanjskem naselju Bistra, kjer vas v prijetnem ambientu poleg klasične kavarniške ponudbe čakajo tudi zelo okusne domače sladice. Med njimi prevladujejo različne vrste tort, ki jih za vas izdelajo tudi po naročilu. Svojo ponudbo sladic in tudi ostalo kavarniško ponudbo stalno razširjajo, zato vas tam čaka vedno kakšno novo presenečenje. V pomladnih mesecih boste lahko preizkusili tudi široko paleto različnih okusov domačih sladoledov.

Ker se dan začne že z jutrom, si lahko jutranjo kavico privoščite v njihovem prijetnem ambientu in prijazni strežbi, kjer vam zagotavljamo, da vam bo njihova dišeča kavica znamke Julius Meinl polepšala dan. In če zjutraj slučajno še niste zajtrkovali, potem je idealna prilika, da si ob kavici privoščite rogljiček ali svež toast ter naravni pomarančni sok.

Okusne torte in sladice domače izdelave

V Slaščičarni in kavarni Dolce Vita vas vsak dan čakajo različne vrste domačih sladic in tort, s katerimi lahko razvajate svoje brbončice in želodček. Življenje si lahko med drugim posladkate s tortico Nutella-banana, osvežilno tortico Malinine sanje, Sacher tortico, Maxi King mini torticami, Limonino zapeljivko z rahlo limonino kremo, krispiji z brezglutenskim biskvitom iz bučnih semen ter še s številnimi drugimi sladicami, kot so Zimska pravljica (jabolčna krostata z vanilijo in cimetom), kremšnito, čokoladni tris, cake popsi, ježki …. Poleg tega svoje stranke razvajajo tudi s prazničnimi sladicami, ki so za vsak priložnost drugačne. Tako bodo za Valentinovo na voljo čokoladni srčki, katere bodo izdelovali tudi po naročilu.

Torte in sladice izdelujejo tudi po naročilu

Vse torte in sladice so narejene po modernem stilu in raznih oblik, ki jih izdelujejo tudi po naročilu za različne priložnosti, kot so rojstni dnevi, krsti, prva obhajila, birme, poroke, obletnice … Na voljo imajo tudi LCHF torte (brez ogljikovih hidratov) ter veganske torte.  Za torte, sladice in sladoled uporabljajo najkakovostnejše surovine. In kar je najbolj pomembno, za kvaliteto tudi stojijo in odgovarjajo, kar lahko sami preverite pri njihovih izdelkih.

Sladko razvajanje v prijetnem ambientu lokala in sončnem letnem vrtu

V kavarni in slaščičarni si lahko v prijetni družbi in elegantnem udobju privoščite tudi skodelico čaja, kakava in vroče čokolade s penicami, osvežilne brezalkoholne pijače ali alkoholne pijače. Na voljo imajo tudi letni vrt, ki se nahaja na sončni strani, kar je pozimi še kako dobrodošlo. Zato je ob sončnih dnevih odlična priložnost, da se tam brezskrbno predate sončnemu razvajanju ter seveda razvajanju s ponudbo Kavarne in slaščičarne Dolce Vita.

Seveda ste lepo vabljeni, da tudi sami obiščete Kavarno in slaščičarno Dolce Vita ter se še sami prepričate o njihovi kvalitetni ponudbi ter prijazni postrežbi. Sladke dobrote boste lahko odnesli tudi s seboj in z njimi razveselili svoje bližnje ali prijatelje.

Kavarna in slaščičarna Dolce Vita se nahaja v stanovanjskem naselju Bistra, ulica Nikola Tesle 15,  Domžale. Obiščete jih lahko vsak dan in sicer od ponedeljka do petka med 7. in 21. uro (zimski čas), med poletjem pa do 22. ure. Ob sobotah, nedeljah in praznikih pa med 8. in 21. uro.

Spremljate jih lahko tudi na njihovi Facebook strani, za naročilo tort in sladic pa jih lahko pokličete na telefonsko številko 01 721 2800.

Naročnik oglasa: Kavarna Dolce Vita d.o.o.

Tagi