Ponovno skupaj!

Spoštovani člani, članice in simpatizerji domžalskega planinskega društva!

Upamo, da ste dobro in zdravi. Mi smo oboje, pogrešamo pa vašo družbo. A to se bo kmalu spremenilo. V sredo, 20. maja, ponovno odpiramo društveno pisarno – vašega obiska bomo veseli ob sredah med 20. in 21. uro. Normalno obratuje tudi Domžalski dom na Mali planini. Oskrbnik Lojze z ekipo vas z veseljem in dobrotami streže vsakodnevno.

Sredogorje je že splošno dostopno, visokogorski vršaci pa ostajajo še rezervirani za najizkušenejše. Pogled na Grintovce se iz Domžal in okolice res spočije na že dodobra kopnih in zelenih pobočjih, a to nas ne sme zavesti. Severna in senčna pobočja še vedno pokriva sneg. V Julijskih Alpah ga je sploh še veliko – na Kredarici dober meter, na Kaninu dvakrat toliko.

Spet se lahko družimo na izletih, pohodih in turah! V soboto se odpravljajo omejitve, ki so nam to preprečevale, zato lahko že kmalu pričakujete nova povabila k skupnim doživljanjem gora. A z možnimi spremembami posameznih izletov in pohodov, predvsem tistih, za katere načrtujemo skupni avtobusni prevoz.

Ob koncu tokratnega oglašanja še povabimo k podaljšanju ali sklenitvi planinske članarine. Člani PD Domžale smo hkrati tudi člani Planinske zveze Slovenije, kar nam prinaša številne ugodnosti. S svojim prispevkom pa omogočate tudi kakovostnejše delovanje svojega društva. Zbrana sredstva namenjamo izvedbi društvenega programa, nakupu opreme, ki si jo lahko brezplačno izposodite, ter usposabljanju strokovnega kadra.

Hvala za vaše zaupanje in na snidenje na (skupnih) planinskih poteh!

Spremljate nas lahko na FB strani Planinskega društva Domžale, FB strani Alpinističnega odseka Domžale in FB strani Mladinskega odseka Domžale.

Planinsko društvo Domžale

 

Tagi