Z nagradno igro do brezplačnih vstopnic za koncert skupine Hamo in Tribute 2 Love v Hiši Kavarna

Drugi koncert, ki ga bodo avgusta izpeljali v Hiši Kavarna bo nastop glasbene skupine Hamo & Tribute 2 Love. Fantje, ki z vsakim koncertom pokažejo in dokažejo, da so v živo prepričljivi, močni in karizmatični, so leto 2022 poimenovali ‘leto lubezni’. V Dob pri Domžalah, v Hišo Kavarna prihajajo v sredo, 24. avgusta 2022 ob 19.30 uri.

Na koncertu se bodo predstavili z največjimi uspešnicami, največjimi komadi, kakor tudi tistimi posebnimi in pa tudi novimi. Glasbeni skupini lahko prisluhnete v domačem notranjem ambientu kavarne, kjer so predeli opremljeni v zanimivem »Vintage slogu« ali na zunanjem rajskem vrtu, kjer je pogled na okoliško naravo neprecenljiv.

Sodelujte v nagradni igri ter si s pomočjo pravilnega odgovora in kančka sreče priborite brezplačno vstopnico (razdelili bomo 4x 1 brezplačno vstopnico) za koncert skupine Hamo in Tribute 2 Love, ki bo v sredo, 24. avgusta 2022 ob 19.30 uri v Hiši Kavarna v Dobu pri Domžalah.

Nagradno vprašanje:

V kakšnem slogu so opremljeni predeli Hiše Kavarna, ki se nahaja v Dobu pri Domžalah in kjer bo v sredo, 24. avgusta 2022 ob 19.30 uri nastopal bend Hamo in Tribute 2 Love ?

a) v modernem slogu

b) v zanimivem »Vintage slogu«

Odgovore pošljite do nedelje, 14. avgusta 2022 do 24. ure na e-naslov info@domzalec.si in poleg dopišite svoj ime in priimek, e-naslov in telefonsko številko. Žrebanje bo potekalo v ponedeljek, 15. avgusta 2022. Izžrebanci (ime in priimek) bodo objavljeni na spletni strani www.domzalec.si dne 15. avgusta 2022. Prav tako bodo vsi sodelujoči o izidu žrebanja obveščeni preko e-pošte najkasneje do torka, 16. avgusta 2022. Prevzem brezplačnih vstopnic bo možen osebno v Hiši Kavarna tudi na dan koncerta. Koncert bo izpeljan ne glede na vremensko napoved.

Splošni pogoji: Strinjam se s pravili nagradne igre, ki so dostopni na tej povezavi.

Petra Petravič; Foto: Hiša Kavarna

 

*******************************************************

Nagradna igra je zaključena

 

Nagradna igra je zbudila veliko zanimanja in nagrajenci, ki prejmejo vsak po 1x brezplačno vstopnico za koncert skupine Hamo in Tribute 2 Love, ki bo v sredo, 24. avgusta 2022 ob 19.30 uri v Hiši Kavarna so:

  • Maruša Grandovec
  • Špela Prenar
  • Slavka Peterka
  • Majda Učakar

Iskrene čestitke. Nagrajenci bodo o prevzemu brezplačnih vstopnic obveščeni po e-mailu.

Tagi