Z nagradno igro do brezplačnih vstopnic za koncert Manouche v Hiši Kavarna

Po glasbeno obarvanem poletju v Hiši Kavarna v Dobu pri Domžalah, tudi v oktobru nadaljujejo z butično obarvanimi koncerti, ki bodo izpeljani v sproščenem in čarobnem vzdušju rajskega vrta ter skrbno, v »Vintage stilu« urejenih in opremljenih notranjih prostorih. V sredo, 26. oktobra 2022 ob 19.30. uri v Hišo Kavarna v Dob pri Domžalah prihajajo Manouche.

Glasbeni kolektiv Manouche velja za eno najbolj energičnih skupin na slovenski glasbeni sceni. Ponašajo se z izvirno mešanico stilov poimenovano electro gipsy swing in s standardnimi džezovskimi tehnikami, zlasti pri obeh solističnih instrumentih, kitari in trobenti. Njihovi živi nastopi poustvarjajo vzdušje dvajsetih in tridesetih let prejšnjega stoletja, ko so kraljevali zabava, ples in seveda odlična glasba!

V hladnejših jesenskim mesecih bo druženje ob vroči čokoladi in vroči limonadi, domačih čajih in posebnih sladicah z zimskim pridihom, ter kostanjevo torto, ki prihaja kot novost v ponudbi sladic že na noč čarovnic, še prijetnejše, zato lepo vabljeni v priljubljeno in družini prijazno kavarno tudi čez dan.

Sodelujte v nagradni igri ter si s pomočjo pravilnega odgovora in kančka sreče priborite 1×2 brezplačni vstopnici za koncert skupine Manouche, ki bo v sredo, 26. oktobra 2022 ob 19.30. uri v Hiši Kavarna v Dobu pri Domžalah.

Nagradno vprašanje:

Na noč čarovnic kot novost v ponudbi sladic v Hišo Kavarna prihaja?

a) jagodna torta

b) kostanjeva torta

Odgovor na nagradno vprašanje pošljite do četrtka, 20. oktobra 2022 do 24. ure na e-naslov info@domzalec.si in poleg dopišite svoj ime in priimek, e-naslov in telefonsko številko. Žrebanje bo potekalo v petek, 21. oktobra 2022. Izžrebanci (ime in priimek) bodo objavljeni na spletni strani www.domzalec.si dne 21. oktobra 2022. Prav tako bodo vsi sodelujoči o izidu žrebanja obveščeni preko e-pošte v petek, 21. oktobra 2022. Prevzem brezplačnih vstopnic bo možen osebno v Hiši Kavarna tudi na dan koncerta. Koncert bo izpeljan ne glede na vremensko napoved.

Splošni pogoji: Strinjam se s pravili nagradne igre, ki so dostopni na tej povezavi.

Petra Petravič; Foto: Hiša Kavarna

 

*******************************************************

Nagradna igra je zaključena

Nagradna igra je zbudila veliko zanimanja in nagrajenka, ki prejme 1×2 brezplačni vstopnici za koncert skupine Manouche, ki bo v sredo, 26. oktobra 2022 ob 19.30. uri v Hiši Kavarna v Dobu pri Domžalah je

Hermina Godler

Iskrene čestitke.

Nagrajenka bo o prevzemu 2 brezplačnih vstopnic obveščena po e-mailu.

Tagi