Z Domžalcem na gala koncert Tanje Zajc Zupan s Simfoniki

Leto 2022 se bo v Tanjino srce zapisalo kot leto, ki nosi v sebi posebno simboliko. Skoraj sočasno bo namreč praznovala okroglo obletnico rojstva in 30 letnico bogate glasbene kariere, ki jo je ponesla iz rodnih Domžal v širni svet. V nedeljo, 25. septembra 2022 bo ob 19. uri v Cankarjevem domu v družbi najbližjih, prijateljev, znancev in ljubiteljev nežnih ter melodičnih ritmov citer, skupaj s Simfoniki praznovala pomemben jubilej.

Tanja Zajc Zupan velja za eno najboljših in najpomembnejših citrark pri nas. Skozi leta je izoblikovala svoj prepoznaven in edinstven zven, citre pa predstavila kot moderen instrument največjih razsežnosti. Izjemno bogata glasbeno ustvarjalna pot, jo je ponesla onkraj slovenskih meja, kjer je zaigrala ob mnogih slovenskih in hrvaških pevcih. Med drugim je nastopila v Palači Sveta Evrope v Strassbourgu, za švedski kraljevi par, na Japonskem, v Izraelu, v Kanadi, na Švedskem.

Tanji Zajc Zupan in Simfoničnemu orkestru RTV Slovenija, ki ga bo dirigiral Patrika Greblo, se bodo skozi cel večer na odru pridružili številni glasbeniki in pevci. Nastopili bodo Nuška Drašček, Goran Karan, Slavko Ivančić, Elda Viler, Rok Ferengja, Stiški kvartet, Klemen Torkar, Daniel Popović in Teja Saksida. Na odru bosta tudi voditeljica Ana Zupan in Gregor Ravnik.

Večer bo poln prečudovite glasbe, spominov in čustev. Veliko bo glasbenih presežkov, ki jih bodo pričarali odlični izvajalci, zato lepo vabljeni, da se praznovanju pridružite tudi vi.

Sodelujte v nagradni igri ter si s pomočjo pravilnega odgovora in kančka sreče, priborite 1x DVE brezplačni vstopnici za koncert Tanje Zajc Zupan s Simfoniki RTV Slovenija, ki bo v nedeljo, 25. septembra 2022, ob 19. uri v Cankarjevem domu.

Nagradno vprašanje:

Ali je Tanja Zajc Zupan igrala na sprejemu Švedskemu kraljevemu paru?

a) DA

b) NE

Odgovore pošljite do srede, 21. septembra 2022 do 24. ure na e-naslov info@domzalec.si in poleg dopišite svoj ime in priimek, e-naslov in telefonsko številko. Žrebanje bo potekalo v četrtek, 22. septembra 2022. Izžrebanci (ime in priimek) in vsi sodelujoči bodo o izzidu žrebanja obveščeni preko e-pošte v četrtek, 22 septembra 2022. Prevzem brezplačnih vstopnic bo možen osebno na blagajni Cankarjevega Doma na dan koncerta.

Splošni pogoji: Strinjam se s pravili nagradne igre, ki so dostopni na tej povezavi.

*******************************************************

Nagradna igra je zaključena

Nagradna igra je zbudila veliko zanimanja in srečni izžrebanec, ki prejme 2 brezplačni vstopnici za gala koncert Tanje Zajc Zupan s Simfoniki je:

Gašper Ložar

Iskrene čestitke. Nagrajenec bo o prevzemu brezplačnih vstopnic obveščeni po e-mailu.

Avtor: Petra Petravič; Foto: Osebni arhiv Tanje Zajc Zupan

Tagi