Z Domžalcem do brezplačnih vstopnic za nastop Katrinas in Mance Košir v Hiši Kavarna

Zima še ni rekla zadnje besede in navkljub mrazu, sončni žarki postajajo vse pogumnejši, toplejši in vse pogosteje nas nežno ter prijetno božajo po koži. V nas prebujajo željo po prijetnem druženju in sproščenem kramljanju in če temu dodamo še poslušanje melodičnih ritmov in nastopov različnih glasbenih skupin, je občutek še toliko lepši.

V Hiši Kavarna se že intenzivno pripravljajo na cikel butičnih koncertov, ki bodo tudi v letu 2023 potekali v zunanjem predelu kavarne, skrbno opremljene v »Vintage stilu« in deloma na rajskem vrtu, kjer pogled seže do Julijskih Alp. Butični koncerti bodo potekali v romantičnem soju večernih luči ter v prijetnem ambientu kavarne, ki se nahaja v domačiji, zgrajeni v sredini 18. stoletja.

Za praznik zaljubljencev ali kot ga radi imenujemo Valentinovo, lepo vabljeni v prijeten ambient butične kavarne Hiša Kavarna na večer poezije in glasbe.

V goste prihajajo Katrinas in Manca Košir, večerno druženje pa so poimenovali Žarki za srce, ki predstavlja pravi balzam za dušo, objem za srce in navdih za ušesa. Z ljubeznijo vas bodo nežno objele članice skupine Katrinas ob akustični spremljavi benda s čudovito avtorsko glasbo in poezijo po izboru Mance Košir, ter nekaterimi njenimi novimi Srčnicami.

Nagradna igra 

Sodelujte v nagradni igri ter si s pomočjo pravilnega odgovora in kančka sreče priborite brezplačne VIP vstopnice za večer poezije in glasbe s Katrinas in Manco Košir, ki bo potekal v torek, 14. februarja 2023 s pričetkom ob 19. uri v Hiši Kavarna v Dobu pri DomžalahV sklopu nagradne igre bomo podelili 1x vstopnico s presenečenjem ( v paketu sta 2 vstopnici in majhno presenečenje) ter še 2 para vstopnic ( v vsakem paketu sta po 2 vstopnici). Nagradna igra poteka izključno na portalu www.domzalec.si od četrtka, 9. februarja 2023 do nedelje, 12. februarja 2023 do 24. ure.

Nagradno vprašanje

Kdo bo nastopal v torek, 14. februarja 2023, na praznik zaljubljencev v Hiši Kavarna v Dobu pri Domžalah ob 19. uri na večeru poezije in glasbe poimenovanem Žarki za srce?

a) Jan Plestenjak

b) Katrinas in Manca Košir

c) Luka Basi

Odgovor na nagradno vprašanje pošljite do nedelje, 12. februarja 2023, do 24. ure na e-naslov info@domzalec.si in poleg dopišite svoj ime in priimek ter e-naslov. Žrebanje bo potekalo v ponedeljek, 13. februarja 2023. Izžrebanci (ime in priimek) bodo objavljeni na spletni strani www.domzalec.si dne 13. februarja 2023. Prevzem brezplačnih VIP vstopnic bo možen osebno v Hiši Kavarna tudi na dan dogodka. Dogodek bo izpeljan ne glede na vremensko napoved.

Strinjam se in sprejmem pravila nagradne igre, ki so priložena tukaj.

Avtor: Petra Petravič; Foto: Hiša Kavarna

*******************************************************

Nagradna igra je zaključena

 

Nagradna igra je zbudila veliko zanimanja in srečni izžrebanci, ki prejmejo brezplačne vstopnice so:

  • Avguština Arnuš, 1x vstopnico s presenečenjem ( v paketu sta 2 vstopnici in majhno presenečenje),
  • Roman Učakar, 1x par vstopnic ( 2 brezplačni vstopnici)
  • Natasha Marolt, 1x par vstopnic ( 2 brezplačni vstopnici)

Iskrene čestitke.

Nagrajenci bodo o prevzemu brezplačnih vstopnic obveščena po e-mailu.

Ekipa Domžalca

Tagi