Z Domžalcem do brezplačnih vstopnic za koncert pop rock skupine Rock Partyzani v Kavarni Hiša

Slovenska pop rock skupina Rock Partyzani bo v četrtek, 25. maja 2023, ob 19.30 uri sklenila majski cikel butičnih koncertov, ki jih za ljubitelje romantičnih večerov v soju večernih luči pripravljajo v Kavarni Hiša v Dobu pri Domžalah. Lepo vabljeni k sodelovanju v nagradni igri, kjer si lahko s pravilnim odgovorom na nagradno vprašanje in kančkom sreče, priborite 2×2 VIP vstopnici za prihajajoči koncert.

Izjemno priljubljena, družinam ter hišnim ljubljenčkom prijazna kavarna, Kavarna Hiša, tudi to pomlad in poletje nadaljuje z gostovanjem butičnih koncertov, ki jih pripravljajo v soju večernih luči. Butični koncerti so izpeljani v romantičnem ambinetu kavarne, ki se nahaja v domačiji, zgrajeni v sredini 18. stoletja.

Čez dan je Kavarna Hiša v Dobu pri Domžalah priljubljeno stičišče ljubiteljev odlične Illy kave, pravih angleških čajev, naravnih limonad in pa vod z različnimi okusi, ki jih po željah obiskovalcev z veseljem pripravi osebje v kavarni. V ponudbi imajo tudi številne slastne domače sladice z manj sladkorja, ob katerih se lahko ob prijetnem kramljanju v družbi prijateljev, bližnjih in svojcev, tudi pocrkljate.

Na določen dan se romantičen ambient Kavarne Hiša v večernih urah dodatno obogati in zlije z glasbenim vzdušjem, ki mu botrujejo melodični ritmi in nastopi glasbenih skupin. V četrtek, 25. maja 2023, ob 19.30 uri na oder Kavarne Hiša prihaja slovenska pop rock skupina Rock Partyzani, ki letos praznuje 20. obletnico delovanja.

Skupino sestavlja šest članov, idejni oče in vodja skupine pa je »El Comandante » Aleš Klinar – Klinči, poznan iz skupin Martin Krpan in Agropop. Skupina v tem jubilejnem letu poleg številnih nastopov pripravlja tudi nove avtorske skladbe.

Pred kratkim so odšli na Dolenjsko, kjer so združili moči z Ansamblom Novi spomini ter Mamo Manko in posneli novo skladbo – NARODNJAKI, ki je na družabnih omrežjih doživela veliko gledanost in izjemen uspeh. Zabavna skladba govori o večni slovenski glasbeni dilemi – ali bo današnja mladina segla po kitari in rock’n’rollu, ali se bo oprijela harmonike in veselic.V spotu nastopata tudi član skupine Vzrock – Nik Macedoni in legenda dolenjske plesne scene- D.J. Gajo.

Nagradna igra

Sodelujte v nagradni igri ter si s pomočjo pravilnega odgovora in kančka sreče priborite 2x 2 VIP vstopnici za butični koncert slovenske pop rock skupine Rock Partyzani, ki bo v četrtek, 25. maja 2023 ob 19.30 uri potekal v Kavarni Hiša v Dobu pri Domžalah. Nagradna igra poteka izključno na portalu domžalec.si od sobote, 20. maja 2023 do torka, 23. maja 2023, do 24. ure.

Nagradno vprašanje

KJE bo nastopala slovenska pop rock skupina Rock Partyzani, v četrtek, 25. maja 2023 ob 19.30 uri?

a) v Celju

b) v Kavarni Hiša, Dob pri Domžalah

c) v Kopru

Odgovor na nagradno vprašanje pošljite najkasneje do torka, 23. maja 2023, do 24. ure na e-naslov info@domzalec.si in poleg dopišite svoj ime in priimek ter e-naslov. Žrebanje bo potekalo v v sredo, 24. maja 2023. Izžrebanci (ime in priimek) bodo objavljeni na spletnem portalu domžalec.si v sredo, 24. maja 2023. Prevzem brezplačnih vstopnic bo možen osebno v Kavarni HIša tudi na dan koncerta.

Strinjam se s pravili nagradne igre, ki so priložena tukaj.

Vsi butični koncerti v Kavarni Hiša so izpeljani ne glede na vremensko napoved, zato lepo vabljeni k sodelovanju v nagradni igri. S pravilnim odgovorom in kančkom sreče, bosta 2x 2 VIP vstopnici za koncert slovenske pop rock skupine Rock Partyzani lahko vaši.

Avtor: Petra Petravič; Foto: Kavarna Hiša

*******************************************************
Nagradna igra je zaključena

 

Nagradna igra je zbudila veliko zanimanja in srečna izžrebanca, ki prejmeta vsak po 2 VIP vstopnici sta:

  • Mirjam Marn
  • Slavka Peterka

Nagrajenca bosta o prevzemu brezplačnih vstopnic obveščena po e-mailu.

Ekipa Domžalca

 

Tagi