Z Domžalcem do brezplačnih vstopnic za butični koncert Rudija Bučarja (Trio) v Kavarni Hiša

V sredo, 16. avgusta 2023, lepo vabljeni ob 20. uri v priljubljeno Kavarno Hiša na letošnji prvi avgustovski butični koncert. V goste prihaja Rudi Bučar, izolski kantavtor in poustvarjalec istrske glasbene kulturne, ki bo PRVIČ nastopal v Kavarni Hiša v Dobu pri Domžalah s svojim triom. Lepo vabljeni k sodelovanju v nagradni igri, kjer si lahko s pravilnim odgovorom na nagradno vprašanje in kančkom sreče, priborite 2x 2 VIP vstopnici za prihajajoči koncert.

Rudi Bučar je vsestranski glasbenik, ki se je že v otroštvu naučil igrati klavir in kitaro. Leta 2012 je uspešno končal študij jazzovskega petja in aranžiranja na Akademiji za glasbo v Trstu.

V najstniških letih ga je pritegnil rock, nakar je v novem tisočletju pričel širiti glasbena obzorja ter pod vplivom kultnega obalnega fotografa in glasbenika, pokojnega Luciana Kleve, pričel poglobljeno spoznavati in preučevati istrsko tradicijo.

Zadal si je, da bo zanimanje za istrske ljudske napeve prenesel zunaj regijskih meja. S svojim glasbenim ustvarjanjem tako že poldrugo desetletje ohranja in plemeniti istrsko kulturno dediščino.

Rudi Bučar (Trio) bo v Kavarni Hiša PRVIČ nastopal v sredo, 16. avgusta 2023, ob 20. uri.

Nagradna igra

Sodelujte v nagradni igri ter si s pomočjo pravilnega odgovora in kančka sreče priborite 2×2 VIP vstopnici za butični koncert Rudija Bučarja, ki bo v sredo, 16. avgusta 2023, ob 20. uri potekal v Kavarni Hiša v Dobu pri Domžalah. Nagradna igra poteka izključno na portalu domžalec.si (preko spodnjega obrazca) od torka, 1. avgusta 2023, do nedelje, 6. avgusta 2023, do 24. ure.

Žrebanje bo potekalo v ponedeljek, 7. avgusta 2023. Izžrebanca (ime in priimek) bosta objavljena na spletnem portalu domžalec.si v ponedeljek, 7. avgusta 2023. Prevzem brezplačnih vstopnic bo možen osebno v Kavarni Hiša tudi na dan koncerta.

V kolikor bo vreme dopuščalo, bo to letošnji prvi avgustovski butični koncert, ki ga bodo izpeljali na prekrasnem vrtu Kavarne Hiša v romantičnem soju večernih luči.

*******************************************************

Nagradna igra je zaključena

Nagradna igra je zbudila veliko zanimanja in srečna izžrebanca, ki prejmeta vsak po 2 VIP vstopnici sta:

  • Polona Hribar
  • Vlado Kohek

Nagrajenca bosta o prevzemu brezplačnih vstopnic obveščena po e-mailu.

Ekipa Domžalca

 

Avtor: Petra Petravič; Foto: Kavarna Hiša

 

Tagi