V Termah Snovik redni letni remont vseh bazenov

Poletna kopalna sezona na zunanjih bazenih v Termah Snovik, se je s prihodom hladnejšega vremena zaključila in čas je za redno letno vzdrževanje. Vključno od ponedeljka, 19. septembra 2022 do vključno torka, 20. septembra 2022 bo v Termah Snovik potekal redni letni remont vseh bazenov, zato bodo notranji termalni bazeni zaprti. Svet savn v času remonta tudi ne bo obratoval.

Ekipa term vas vabi, da se medtem sprostite v Wellness centru z eno od masaž z eteričnimi olji ali Kneipp tretmaji za krepitev zdravja in boljše počutje. V času remonta vas bodo še dodatno razvajali z 20 % popustom na storitve v Wellness centru. Svoj termin lahko rezervirate na recepciji ali na telefonski številki 01 83 44 100. Razvajali vas bodo tudi z okusnimi meniji v restavraciji Potočka, kjer so dnevna kosila na voljo od 12. do 15. ure.

Notranji termalni bazeni bodo ponovno odprti za obisk v sredo, 21. septembra 2022 od 9. ure dalje, obratovali bodo po ustaljenem urniku in sicer,  vsak dan od 9. do 20. ure, nočno kopanje ob sredah, petkih in sobotah od 20. do 22. ure.

Petra Petravič; Foto: Terme Snovik

 

Tagi