Ukrepi Zavoda za turizem, šport in kulturo Kamnik ob ponovni zaustavitvi javnega življenja

Ob že poznanih vladnih ukrepih in priporočilih NIJZ vas obveščamo o ukrepih, ki jih od četrtka, 1. aprila 2021 do predvidoma (vključno) 11. aprila 2021 oziroma do preklica, sprejema Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik (v nadaljevanju ZTŠKK) za nekatere svoje lokacije.

Od četrtka, 1. aprila 2021 do predvidoma (vključno) 11. aprila 2020 oziroma do preklica:

  • bo za vse obiskovalce zaprt Dom kulture Kamnik (prav tako prostori MC Kotlovnica), Fužine 10, 1241 Kamnik; Več informacij: na 01/ 8318 226 ali info@domkulture.org
  • bo zaprt TIC Kamnik, Glavni trg 2, 1241 Kamnik; Več informacij: na 01/ 831 82 50 ali tic@visitkamnik.com
  • bodo zaprti vsi športni objekti za treniranje in vadbo ter športna zunanja igrišča s katerimi upravlja ZTŠKK. Več informacij: na 051 390 361 ali Franci.Kramar@visitkamnik.com
  • bo zaprto javno stranišče pri glavni avtobusni postaji, ki ga ima v upravljanju ZTŠKK. Več informacij: na 01/ 831 82 50 ali tic@visitkamnik.com
  • Za javne površine, kjer ZTŠKK ne more zagotoviti varnosti, naprošamo vse deležnike, da pri druženju na prostem upoštevajo uradna navodila NIJZ, Ministrstva za zdravje ter navodila pristojnih institucij.

Vsa otroška igrišča, s katerimi upravlja ZTŠKK, so do nadaljnjega odprta in dostopna, zato starše prosimo, da upoštevajo navodila in priporočila NIJZ, da bodo lahko ostala odprta tudi v bodoče.

Iz Doma kulture Kamnik sporočajo, da je abonma za leto 2021 zaradi trenutne situacije odpovedan. Več informacij o spletnih gledaliških predstavah, ki bodo v živo odigrana z odra Doma kulture v aprilu in maju, bo znanih v kratkem.

Priporočamo, da sledite navodilom pristojnih institucij ter drugim priporočilom, ki jih ves čas lahko spremljate na spletni strani NIJZ.  

Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik

 

Komentarji uporabnikov
Tagi