Obvestilo o nadomestnih avtobusih zaradi del na železniški progi

Iz Slovenskih železnic sporočajo, da zaradi del na železniški progi Ljubljana Črnuče – Kamnik Graben vlak od 17. do 21. marca na tej progi ne bo vozil, in sicer v obe smeri. Za vse potnike bo organiziran nadomestni prevoz. Nadomestni avtobusi bodo po voznem redu ustavljali na vseh krajih, kot bi sicer vlaki, in sicer v občini Domžale bodo ustavili na avtobusnih postajah: Homec, Preserje pri Radomljah, Rodica in v centru Domžal, ob Mercatorju.

Prav tako zaradi del na odseku železniške proge Domžale – Kamnik Graben vlak ne bo vozil od 22. do 24. marca, tudi v obe smeri. Nadomestni avtobusni prevozi bodo po voznem redu ustavljali na vseh krajih, kjer bi sicer vlaki, in sicer na bližnjih avtobusnih postajah. Le v centru Domžal bo avtobus ustavljal na zunanji strani železniške postaje, in sicer ob garažni hiši Domžale, na Masljevi ulici.

“Na omenjenih avtobusih ni mogoč prevoz oseb na električnih invalidskih vozičkih. Prav tako ni mogoč prevoz koles in živali. Pri nadomestnih prevozih lahko nastajajo zamude, kar upoštevajte pri načrtovanju potovanja,” še sporočajo Slovenske železnice in se potnikom zahvaljujejo za razumevanje.

Petra Petravič; Foto: Občina Domžale

 

Tagi