Nagradna igra: Z MGL in Domžalcem do brezplačnih vstopnic za ogled drame Usedline

Mestno gledališče ljubljansko lepo vabi k ogledu drame Usedline, ki na Velikem odru na edinstven ter zanimiv način obravnava eksistencialno vprašanje in sočasno raziskuje, kar ostane za nami, ko nas več ni. MGL v sodelovanju s spletnim portalom www.domzalec.si nagrajuje ljubitelje gledaliških predstav z brezplačnima vstopnicama za ogled omenjene drame.

Usedline obravnavajo izjemno pomembno eksistencialno vprašanje. Le to se najpogosteje pojavi ob življenjskih prelomnicah, ki se tako ali drugače dotaknejo vsakega izmed nas. Ključno vprašanje okoli katerega je snovana celotna drama je: Kaj bo ostalo za mano? O tem se posredno sprašujejo Janja, Mili in Blaž, ko jih doleti sporočilo o mamini smrti in se med pospravljanje maminega stanovanja znajdejo v pogovorih in pripovedovanjih o tem, kaj je prinesla s seboj na svet in kaj je s tem naredila, ter nenazadnje, kaj je vsak od njih prinesel na svet in s tem tudi naredil. Igra torej govori o njihovem »zaresnem odraščanju« in o tem, kaj bodo storili s čustvenimi usedlinami, ki jih je dvignila na površino mamina smrt.

Sodelujte v nagradni igri ter si s pomočjo pravilnega odgovora in kančka sreče priborite 2 brezplačni vstopnici za ogled drame Usedline, ki bo na Velikem odru Mestnega gledališča Ljubljana uprizorjena 8. septembra 2022 ob 19.30 uri.

(Foto: Peter Giodani)

Nagradno vprašanje:

Čigavo stanovanje pospravljajo Janja, Mili in Blaž v drami Usedline?

a) mamino stanovanje

b) očetovo stanovanje

c) nečakovo stanovanje

Odgovore pošljite do torka, 6. septembra 2022, do 24. ure na e-naslov info@domzalec.si in poleg dopišite svoj ime in priimek, e-naslov in telefonsko številko. Žrebanje bo potekalo v sredo, 7. septembra 2022. Izžrebanci (ime in priimek) bodo objavljeni na spletni strani www.domzalec.si dne 7. septembra 2022 ob 10 uri. Prav tako bodo vsi sodelujoči o izidu žrebanja obveščeni preko e-pošte najkasneje do srede, 7. septembra 2022 do 11 ure.

Splošni pogoji: Strinjam se s pravili nagradne igre, ki so dostopni na tej povezavi.

Petra Petravič; Foto: Peter Giodani

 

*******************************************************

Nagradna igra je zaključena

Nagradna igra je zbudila veliko zanimanja in srečni izžrebanec, ki prejme 2 brezplačni vstopnici za ogled gledališke predstave je:

  • Franc Kržišnik

Iskrene čestitke. Nagrajenec bo o prevzemu brezplačnih vstopnic obveščeni po e-mailu.

 

Tagi