Glasbeno obarvan oktober v Hiši Kavarna

Po glasbeno obarvanem poletju, v Hiši Kavarna nadaljujejo s pisanjem zgodb o lepem ter prijetnem vzdušju, sproščenem in čarobnem dogajanju na rajskem vrtu in v skrbno opremljenih ter v »Vintage stilu« urejenih notranjih prostorih. Hiša Kavarna v Dobu pri Domžalah bo tudi letošnjo jesen gostila številne butično obarvane koncerte in dogodke.

Med prijetnim kramljanjem ob srkanju odlične Illy kave, pitju pravega angleškega čaja in crkljanju ob uživanju slastnih domačih sladic, se bodo v notranjih prostorih, ki pričarajo toplino domačnosti, ali na velikem in urejenem rajskem vrtu, pisale nove navdihujoče zgodbe.

V hladnejših jesenskim mesecih se boste lahko pogreli ob vroči čokoladi in vroči limonadi, domačih čajih in poizkusili posebno sladico z zimskim pridihom, kostanjevo torto, ki prihaja v ponudbo na noč čarovnic.

Že ta teden bo Hiša Kavarna gostila razprodan eksplozivni koncert s humorjem. Nastopila bo zasedba Dinamitke. V sredo 26. oktobra se boste lahko ob 19.30 uri prepustili vzdušju dvajsetih in tridesetih let prejšnjega stoletja, ki ga bo ona odru pričaral glasbeni kolektiv Manouche. Ponedeljek, 31. oktober pa bodo v Hiši Kavarna praznovali noč čarovnic in gostili halloween party, kjer bo za glasbo skrbel DJ, za čarobnost ambienta pa razstava buč.

Razprodan nastop Dinamitk

Kot najboljše prijateljice in pevke skupino Dinamitke sestavljajo Simona Vodopivec Franko, Alenka Godec in Damjana Golavšek. Dogajanju na odru se bo pridružil tudi Marjan Bunič.

26. oktober 2022 glasbena skupina Manouche

Glasbeni kolektiv Manouche izvaja izvirno mešanico stilov poimenovano electro gipsy swing. Velja za eno najbolj energičnih skupin na slovenski glasbeni sceni, ponašajo pa se tudi s standardnimi džezovskimi tehnikami, zlasti pri obeh solističnih instrumentih, kitari in trobenti. Prispevali so tudi naslovno skladbo za nadaljevanje družinske romantične komedije Gajin svet 2 in njihovi živi nastopi poustvarjajo vzdušje dvajsetih in tridesetih let prejšnjega stoletja. Ko so kraljevali zabava, ples in seveda odlična glasba!  V Hiši Kavarna bodo nastopali v sredo 26. oktobra ob 19.30 uri. Vstopnice so že naprodaj, zato ne odlašajte z nakupom.

31. oktober Halloween party, vstop prost

Na dogodku ne bo manjkalo dobre glasbe in zabave, z Dj-jem, ki bo pričaral glasbeno vzdušje iz konca 80, začetka 90-tih let. Za atmosfero bo poskrbel butičen ambient Hiše Kavarna in pa razstava prekrasnih izrezanih buč, ki bodo krasile prostore kavarne.

Preživite oktobrske večere ob dobri glasbi v čarobnem butičnem ambientu Hiše Kavarna v Dobu pri Domžalah tudi vi. Prepustite se glasbi in prijetni atmosferi, ki bo v jesenskih večerih še kako dobrodošla.

Lepo vabljeni, da si pravočasno rezervirate vstopnice na tel št: 041 701 080 ali osebno v kavarni, kjer lahko vstopnice tudi prevzamete. Plačilo je mogoče samo z gotovino. Vsi koncerti v Hiši Kavarna bodo izpeljani ne glede na vremensko napoved, zato ne odlašajte z nakupom vstopnic.

Avtor: Petra Petravič, Foto: Hiša Kavarna

 

Tagi