Do konca leta bo v Domžalah še zelo zanimivo in zabavno

Čarobni december

Leto se počasi bliža h koncu ampak lahko bi rekli, da je v Domžalah to šele dober začetek. Čarobni december kot se imenuje sklop domžalskih dogodkov se sedaj dobro začenja. V nadaljevanju predstavljamo na katerih dogdokih se boste lahko v naslednjih dneh zabavali in družili. 

Čarobni sejem s prihodom Božička

Čarobni sejem bo potekal še ta petek, 22. decembra, med 15. in 20. uro in soboto, 23. decembra 2023, med 10. in 15. uro na ploščadi pred Športno dvorano Domžale.

Zadnji trenutek pred prazniki si lahko še priskrbite darila za svoje najdražje. Na stojnicah na vas čaka bogata božično-novoletna ponudba. Med drugim lahko nakupite papirnate, lesene in keramične darilne izdelke, modne dodatke in pletenine ter ostale izdelke lokalnih ustvarjalcev.

Poskrbljeno je tudi za spremljevalni program, kjer lahko prisluhnite božični glasbi, z nastopi pa praznično vzdušje pričarajo naši najmlajši.

V soboto, 23. decembra 2023, ob 13. uri, bo na Čarobni sejem, vse zbrane prišel pozdravit Božiček.

Čarobno presenečenje na Tržnem prostoru v Domžalah

Za vas so pripravili Čarobno presenečenje! Že pred božičem se boste lahko poveselili na koncertu v Domžalah! V soboto, 23. decembra 2023 ob 20. uri vas bodo pod šotorom ogreli in zabavali Til Čeh in Polkaholiki.

Praznični koncert Godbe Domžale

Občina Domžale in Godba Domžale v torek, 26. decembra 2023, ob 19. uri že tradicionalno vabita na praznični koncert Godbe Domžale in proslavo ob dnevu samostojnosti in enotnosti ter božično-novoletnih praznikih v Športno dvorano Domžale.

Novoletni koncert Simfoničnega orkesta Domžale – Kamnik (Svet pravljic in domišljije)

Edinstven preplet klasične glasbe in pravljičnih zgodb zaznamuje 52. Novoletni koncert Simfonikov Domžale – Kamnik, ki bo potekal v sredo, 27. decembra 2023, ob 20. uri v Športni dvorani Domžale.

Čarobno mesto Domžale: BIG FOOT MAMA

V Čarobno mesto v četrtek, 28. decembra 2023, prihaja Big Foot Mama! Poleg koncerta bo za glasbo in dobro vzdušje skrbel DJ Baza. Se vidimo na Tržnem prostoru v Domžalah med 20. in 24. uro.

Čarobno mesto Domžale: ABBAMIA

V petek, 29. decembra 2023, med 20. in 24. uro vabljeni na Tržni prostor v Domžalah na koncert tribute zasedbe ABBAMIA. Poleg koncerta bo za glasbo in dobro vzdušje skrbel DJ Baza.

Čarobno mesto Domžale: TABU

Lepo vabljeni na koncert zasedbe TABU, ki bo na Tržnem prostoru v Domžalah potekal v soboto, 30. decembra 2023.  Poleg koncerta TABUjev, bo za glasbo in dobro vzdušje skrbel DJ Baza.

Otroško silvestrovanje s prihodom Dedka Mraza

Naše najmlajše bo na zadnji dan v letu ob 10.30 uri v Češminovem parku v Domžalah v sklopu Otroškega silvestrovanja zabavala žonglerska skupina Čupakabra s cirkuško predstavo Trije škratje. Skupaj bomo pričakali Dedka Mraza in odštevali do novega leta, ki za domžalske otroke nastopi že ob dvanajsti uri!

Se vidimo!

Avtor: Karin Božič Zupančič; Foto: Karin Božič Zupančič

 

Tagi