12 razlogov, zakaj oglaševati na domžalec.si

Najbolj brani regionalni medij v Domžalah in okolici zabeležil že več kot 723.000 posameznih uporabnikov v letu 2020 in več kot 5,4 milijonov prikazov strani.

Kljub temu, da smo že zakorakali v novo leto, vsekakor ne moremo mimo preteklega leta, ki je za nami, saj je leto 2020 za spletni portal domžalec.si postavilo nove mejnike. Najbolj brani regionalni medij v Domžalah in okolici je lani zabeležil že več kot 723.000 uporabnikov (66% rast) in več kot 5,4 milijona prikazov strani (44% rast). Obenem pa z odzivi bralcev, katerih število vseskozi vztrajno narašča, z usmerjenimi oglaševalskimi akcijami skupaj dosegamo odlične rezultate.

Spletni portal domžalec.si je osrednji informativni portal v občini Domžale in okolici. Obsežno in podrobno poročamo o vsem dogajanju, bralcem pa ponujamo široko paleto verodostojnih, kredibilnih ter kakovostnih informacij, ki so vedno hitro in ažurno objavljene. Pokrivamo področja aktualnih novic, obvestil, kronike, kulture, športa, tračev, novic za mlade in starejše, turizma, podjetništva in kolumne naših piscev in bralcev, tako da se na našem portalu najdejo novice za vsakogar, ki ga zanima dogajanje v Domžalah s širšo okolico.

Spletni portal deluje že deveto koledarsko leto (od leta 2012), odzivi bralcev, katerih število vseskozi in vztrajno narašča, so pozitivni, saj v našem prostoru ni podobnega oz. tovrstnega spletnega portala, ki bi ponujal različne informacije zbrane na enem mestu. Do januarja 2021 smo objavili že več kot 12.250 prispevkov, ob tem pa posneli velike količine fotografij in video vsebin. Samo lani je bilo objavljenih 2.094 prispevkov, ki so plod dela povečane ekipe novinarjev in drugih strokovnih sodelavcev. K napredku je pripomoglo tudi dodajanje sodobnih informacijskih kanalov, tehničnih rešitev in boljša uporabniška izkušnja.

Seveda gredo zasluge za tako visoke številke vsem našim avtorjem, piscem in fotografom, ki skrbijo, da novice najdejo pot v praktično vse domove v Domžalah z okolico. Za obveščanje skrbimo tudi preko družabnih omrežij Facebook, Instagram in Twitter, kjer imamo zveste sledilce, s katerimi aktivno komuniciramo, saj so le-ti več kot odličen vir hitrih informacij (foto in video vsebin), ki jih naši novinarji preverijo in na ta način ponudimo bralcem zanimive in atraktivne vsebine iz prve roke.

Z usmerjenimi oglaševalskimi akcijami skupaj dosegamo odlične rezultate!

Splet v današnjem času prestavlja glavni vir pridobivanja informacij vse večjega števila uporabnikov interneta. Poleg vsebine, ki jo ponuja spletni portal, se uporabnikom ponuja tudi oglasni prostor, ki spremlja obiskovalca praktično ves čas ogleda portala v zakupljenem časovnem obdobju. Poleg tega si lahko uporabniki z enim samim klikom na oglas ogledajo oglaševano ponudbo in pridobijo še več informacij o oglaševanem izdelku, storitvi, podjetju… Prednost našega portala je, poleg dobre obiskanosti, tudi široko lokalno okolje, ki ponuja priložnost tako lokalnim, kot globalnim naročnikom.

12 razlogov, kje in kako vas lahko podpremo pri promociji vaše dejavnosti!

PODAJAMO KREATIVNE REŠITVE ZA PREDSTAVITEV BLAGOVNE ZNAMKE

Svetujemo pri uporabi različnih oglasnih formatov, glede na zasnovo in cilje kampanje.
Dosegamo visoko vpletenost naših bralcev s premišljeno izrabo oglasnih formatov.

VSAKA REŠITEV JE POSEBEJ OBLIKOVANA ZA POSAMEZNEGA NAROČNIKA

POZNAVANJE CILJNE PUBLIKE

Poznamo demografske podatke (spol, starost) naših bralcev.
Soustvarjamo močne zgodbe, ki naredijo ključno razliko med vami in konkurenco.

 VSEBINSKI MARKETING

 MOBILNI MARKETING

Dosegamo kar 78% bralcev preko mobilnih naprav, ki so danes najbolj razširjen komunikacijski kanal.
Omogočamo pestro izrabo različnih oglasnih formatov (PR prispevki, pasice, zamenjava ozadja, napovedniki, novice).

PESTROST OGLASNIH FORMATOV

DRUŽABNA OMREŽJA –
več kot 30.000 sledilcev

Aktivno komuniciramo z zvestimi sledilci, ki so odličen vir hitrih informacij.
Učinkovito dosegamo lokalno mobilno in delovno populacijo med vožnjo na relaciji Domžale – Kamnik.

ZUNANJE OGLAŠEVANJE NA JUMBO PANOJIH

CELOVITO OGLAŠEVANJE

Povezujemo 3 ključne oblike oglaševanja – digitalno, mobilno in zunanje.
Obogatimo uredniške prispevke s fotografiranjem in snemanjem dogodkov. Po dogovoru lahko material uporabite v lastne promocijske namene.

FOTOGRAFIRANJE IN SNEMANJE DOGODKOV

MEDIJSKO POKROVITELJSTVO

Profesionalno izpeljemo medijsko pokroviteljstvo, ki lahko vključuje tudi prenos v živo.
Primerjalno z MOSS statistiko se uvrščamo med slovenskimi portali med TOP 40, med novičarskimi portali pa med TOP 20.

VISOKA POJAVNOST V GOOGLE ISKALNIKU

VAŠA LOKALNA ZGODBA SE PRIČNE TUKAJ

  oglasevanje@domzalec.si
  031 375 683

Postanite in ostanite vidni tudi s pomočjo spletnega portala domžalec.si!

Več o samem oglaševanju na našem portalu si lahko preberete v predstavitvi na tej povezavi. Cenik oglaševanja 2021 je dostopen na tej povezavi.

 

Komentarji uporabnikov
Tagi