Mag. Renata Kosec prva vložila kandidaturo za županjo Občine Domžale

Vložena je bila tudi polna lista za svetnice in svetnike občinskega sveta stranke LRK – Liste Renate Kosec

Mag. Renata Kosec prva vložila kandidaturo za županjo Občine Domžale, vložena je bila tudi polna lista za svetnice in svetnike občinskega sveta stranke LRK – Liste Renate Kosec

V ponedeljek, 10. oktobra 2022, je Svet stranke LRK – Lista Renate Kosec prvi vložil popolno kandidaturo mag. Renate Kosec za županjo Občine Domžale, listo kandidatk in kandidatov za svetnice in svetnike Občinskega sveta Občine Domžale ter listo kandidatov in kandidatk za člane sveta krajevnih skupnosti. Po vložitvi kandidature je mag. Renata Kosec povedala: “S prijetnimi občutki pričakujem volilno kampanjo, saj vanjo skupaj z listo vstopamo pripravljeni, neobremenjeni in sproščeni. Naš program je enostaven, z mnogimi novimi, kreativnimi in tudi drznimi rešitvami, ki so uresničljive.” Borut Ernestl, predsednik Sveta stranke, je ob vložitvi kandidatur povedal: “Lista LRK – Lista Renate Kosec povezuje ljudi, ki iskreno verjamemo v razvoj in napredek občine Domžale in smo za to pripravljeni vložiti veliko dela in energije.”

Svet stranke LRK – Lista Renate Kosec je v ponedeljek, 10. septembra 2022, kot prvi vložil popolno kandidaturo mag. Renate Kosec za županjo občine Domžale. Svoje poglede na razvoj in napredek občine Domžale je ob oddaji kandidature povzela mag. Renata Kosec: “Danes se mi vsi in tudi Občina Domžale srečuje s povsem novimi izzivi, ki zahtevajo odločno in proaktivno delovanje. Pripravljena sem na izzive, s katerimi se moramo soočit, da bomo skupaj ustvarili okolje, v katerem radi živimo, delamo, ustvarjamo, bivamo in predvsem okolje v katerem bodo radi ostali tudi naši potomci.


Predstavniki liste, ki so bili prisotni na oddaji, pa so izpostavili nastanek stranke in sestavo liste: “Stranka Liste Renate Kosec je nastala organsko, začelo se je z ekipo štirih, ki se je kmalu razširila na dobrih deset. Danes ima stranka že več kot 200 članov. Povezuje nas želja po izboljšavah na številnih področjih družbe in na sploh življenja v naši občini. Skupaj ustvarjamo aktivno, sproščeno in zelo kreativno sredino, ki posluša in sliši raznolike pobude, ideje in predloge. Vsi smo del celote, del naše občine, v kateri lahko samo skupaj ustvarimo pogoje za višjo raven kakovosti življenja.

Lista s kandidati za svetnice in svetnike Občinskega sveta Občine Domžale je zapolnjena, na njej je 14 kandidatk in 17 kandidatov. Program mag. Renate Kosec in liste LRK – Liste Renate Kosec odgovarja na aktualna vprašanja, ki jih postavlja obdobje po epidemiji in čas energetske krize. Cilj programa, ki je nastal s povezovanjem mladostne sproščenosti in starostne preudarnosti, je TRAJNOSTNO USMERJENA, NAPREDNA, VKLJUČUJOČA ter ODPORNA Občina Domžale. Mag. Renate Kosec je pri predstavitvi programa poudarila: “Pripravljena sem na izzive, s katerimi se moramo soočiti tudi naša občina, pridobila sem jih tudi v zelo zahtevnih okoliščinah. Verjamem, da nam bo uspelo, saj bomo gradili na novih načelih – na spodbujanju in nadgrajevanju pozitivnih vrednot, kot so sodelovanje, povezovanje, poštenost, iskrenost in transparentnost.” Na koncu se je zahvalila vsem, ki jo pri njeni kandidaturi za županjo Občine Domžale podpirate – članom in članicam liste LRK – Liste Renate Kosec, podpornicam in podpornikom ter vsem ostalim, ki ste ji na kakršenkoli način sporočili, da verjamete vanjo in ekipo, s katero si prizadeva ustvariti pogoje za višjo raven kvalitete življenja v naši občini.

Petra Koderman; Foto: LRK – Lista Renate Kosec

 

Tagi