LTD: zapriseženi gasilec, modna slamnikarica in sposoben pravnik 

Domžalčani in Domžalčanke si želijo sprememb in nove energije. S tem v mislih smo na listi LTD zbrali tiste člane, ki do želenih sprememb dejansko lahko pripeljejo. Člani liste LTD so preplet vsega, kar potrebujemo za dobro popotnico v novo ero občine Domžale, so izkušeni, strokovni in osveženi z novo energijo. Pripravljeni so dati sebe za dobrobit mesta, saj jih povezuje srčnost in empatija. Predstavljamo tri, ki združujejo dragocene izkušnje, znanje in vizijo.

Anže Korošec končuje drugi mandat kot občinski svetnik liste LTD in kot izkušen član ekipe pooseblja pomembna znanja, ki jih ekipa potrebuje za nadaljnje dobro delo. Anže je zaprisežen gasilec, odkar je stopil v prvi razred osnovne šole, in vse do danes, ko predseduje PGD Domžale center in je podpredsednik Gasilske zveze Domžale. Pravi, da se bo do konca boril za prostovoljno in poklicno gasilstvo in z enakim entuziazmom podaja svoje veščine novim generacijam gasilcev. Svojo poslovno pot je pričel v podjetju Jantar, nadaljeval na Radiu Hit, leta 2008 pa se je ustalil v podjetju AS Domžale, kjer danes opravlja delo direktorja. Je poročen oče dveh otrok. Je član ekipe LTD, ki vedno poskrbi, da smo vsi dobre volje.

Anže Korošec je zaprisežen gasilec.

Na drugem mestu 31 kandidatov LTD za občinski svet je Ana Cajhen, že vsem Domžalčanom poznana mlada slamnikarica, ki je uspešno prebudila to tradicionalno domžalsko obrt in jo preoblikovala v pravo modno zgodbo. Anina pot v domžalsko kulturo se je pričela pred osemnajstimi leti, ko je kot dijakinja Srednje šole Domžale, postala hostesa Kulturnega doma Franca Bernika, danes pa deluje kot zunanja strokovna sodelavka Slamnikarskega muzeja. Ana se je priučila izumrle veščine in s ponosom ohranja našo lokalno kulturno dediščino. V letošnjem letu je s svojimi slamniki tako nastopila na modni reviji v Ljubljani, Mariboru in Novem mestu, o njej pa so poročali vsi slovenski mediji. Velik potencial vidi v sodelovanju z Obrtno zbornico Slovenije in združevanju obrtništva z modernim podjetništvom. Ana, kot samostojna podjetnica v službi kulture, si želi narediti več za svoje mesto na področju razvoja kulture, predvsem pa turizma, saj je dokazala, da naše slamnikarstvo lahko potuje preko občinskih meja in pritegne precej pozornosti. Tu vidi veliko priložnost, saj slamnikarstvo združuje staro in mlado, izdelek in podjetništvo, predvsem pa naše korenine, saj smo na slamnati zgodbi nastali. Ker sta Ani delo z otroki in prenos znanja prioriteta, deluje kot lokalna turistična vodnica za vodene skupine in sodeluje pri dveh uspešnih zgodbah družinskega turizma, Pravljični Šumberk in Vilinski Homec. Mnogi jo nazivajo kot pravo ambasadorko Domžal, saj nas je vedno postavila na osrednje mesto v vsakem intervjuju in izjavi. V letošnjem poletju se je pridružila ekipi LTD, da svoj elan preusmeri tudi v občinski svet. Ana vedno znova poskrbi, da člani LTD natančno poznamo zgodovino našega kraja in nas z veseljem za vikend popelje po lokalnih znamenitostih.

Ana Cajhen je uspešno prebudila slamnikarstvo in jo preoblikovala v pravo modno zgodbo.

Janez Godler, tudi nov član LTD, iz Rodice je univerzitetni diplomirani pravnik, ki je po končanem pripravništvu na Višjem sodišču v Celju opravil tudi pravosodni izpit. Celotno svojo kariero je sicer zaposlen v gospodarstvu. Pravo in delovanje v skladu s pravili Janez jemlje zelo resno. Kot pravnik se ukvarja z velikimi in zahtevnimi nepremičninskimi projekti, zato zelo dobro pozna tudi poslovanje občinskih in državnih upravnih organov. S strokovnim znanjem in izkušnjami pridobljenih pri sodelovanju v postopkih priprav prostorskih načrtov ter pridobivanju gradbenih in uporabnih dovoljenj bo lahko bistveno pripomogel k pozitivnim spremembam v Domžalah.

Janez Godler je univerzitetni diplomirani pravnik, zaposlen v gospodarstvu.

Janez je oče dveh otrok. Hčerka obiskuje OŠ Venclja Perka, sin pa OŠ Rodica – Jarše. V prostem času je športnik z dušo in srcem. Vsako pomlad potrebuje športni izziv in se zato udeležuje različnih športnih tekmovanj, kot je npr. Urbani gladiator Domžale, za katerega si želi, da bi se izvedel večkrat. Rad se poda tudi v visokogorje ali na ferate, kjer ga z veseljem spremljajo tudi partnerka in otroka. V mladosti je treniral borilne veščine, leta 2001 pa se je v ZDA preizkusil tudi kot inštruktor borilnih veščin, kjer je v poletnem kampu učil otroke. Janez v LTD poskrbi za strokovnost in natančnost, ki je pravnikom očitno dana že ob rojstvu.

Naročnik oglasa: LTD – Lista za vse generacije

 

Tagi