Znani zmagovalci 6. sezone Štartaj Domžale

Produkt proti izpadanju las, Fortisspa in Preko petja do ljubezni do sebe so tri naj podjetniške ideje, ki so v četrtek zvečer, 2. junija 2022, pometle s konkurenco na finalni prireditvi Štartaj Domžale.

Tretjeuvrščena Nike Brajkovič Mihelič je strokovno žirijo prepričala s potencialom, ki ga ima produkt, plod slovenskega znanja in proizvodov; trg bo ugledal jeseni letos. Takrat se bo tudi odprl ekskluzivni SPA center, ki ga bo z inovativnimi pristopi v ponudbi vodila Domžalčanka Urša Kovič. Prav tako Domžalčanka, zdravnica dr. Nataša Nahtigal, pa z ekipo pomaga premagovati nezaupanje v lasten glas in zdraviti glasilke s posebno metodo in pripomočki. Slednja je žirijo najbolj prepričala.

“Na zaključnem piču je publika slišala devet podjetniških predstavitev, kar je izjemna bera že šeste sezone Štartaj Domžale. Letos jo je v živo spremljalo tri teden zapored več kot štirideset udeležencev, ki so vsak torej in četrtek preživeli v družbi izjemnih predavateljev, kot so dr. Blaž Zupan, dr. Rok Stritar, Enej Gradišek in Jernej Narat, ki so jih iz tedna v teden vodili skozi skrivnosti in zakonitosti podjetništva,” je ob zaključku 6. sezone Štartaj Domžale povedala Karolina Kalan, direktorica Obrtne zbornice Domžale.

Mellanie Grudniik, vodja coworkinga Generator pa jim je skupaj s kolegico Anjo Grahek pomagala z individualnimi mentorskimi nasveti piliti idejo do faze predstavitve publiki in komisiji. Ta se je v sestavi Mellanie Grudniik, Jernej Narat in Karolina Kalan soglasno odločila za favorite (oziroma favoritinje), ki bodo deležne poglobljenega gratis individualnega mentoriranja v skupnem seštevku 60 mentorskih ur.

Kot celotna serija Štartaj Domžale, je tudi tokratni modul potekal pod pokroviteljstvom Občine Domžale, ki s finančnimi sredstvi podpira razvoj podjetnosti v zibelki podjetništva. Dogodek je organizirala Obrtna zbornica Domžale.

Miha Ulčar; Foto: Obrtna zbornica Domžale

Tagi