Ženske obleke: brezčasna moda za vsak dan in za posebne priložnosti!

Večina žensk se bo strinjala, da v ženski omari oblek pravzaprav ni nikoli preveč. Vsaka ženska namreč potrebuje vsaj eno kratko črno obleko, vsaj en klasičen eleganten ženski kostim, pa tudi kakšna elegantna večerna obleka za posebne priložnosti nikakor ne sme manjkati. Ko vse te obleke že imamo, pa se vsakodnevno oblačenje pri ženskah šele začne: potrebujete namreč tudi različne udobne obleke, ki jih boste oblekli za v službo ter takšne v katerih boste videti odlično tudi v svojem prostem času.

Vaša oblačila izražajo vaš občutek za estetiko

Vsaka ženska, ne glede na izbrani stil oblačenja, razvije nekakšen individualni občutek za estetiko in modo. Tudi takrat, kadar v svojem oblačenju ne sledite do potankosti vsem zadnjim modnim trendom, si večinoma  izbirate takšne kose oblačil, ki jih med seboj zlahka kombinirate v urejeno celostno podobo. Poudarek naj bo predvsem na kakovostnih in udobnih oblačilih, s katerimi boste poudarili svoje čare in se boste v njih počutili sproščeno in samozavestno.

Obleka Hybrid Archive Deconstructed

Udobje, moda in eleganca v enem!

Predvsem sodobne, aktivne ženske pri izbiri obleke prisegajo na tiste modne smernice, ki zlahka združujejo udobje in eleganco. Rade so videti odlično, pa vendar se morajo hkrati počutiti udobno in sproščeno. Desigual obleke so ženske obleke višjega cenovnega razreda, ki brez dvoma združujejo udobje in prepoznaven, zelo moden videz. Kolekcije blagovne znamke Desigual so znane po drznih potiskih in pestrem spektru barv. Izbirate lahko med oprijetimi, elegantnimi Desigual oblekami ali mladostnimi, igrivimi modeli. Pod to priznano blagovno znamko pa boste zlahka našli tudi preproste, lahkotne poletne obleke v večplastnem videzu, v katerih boste naravnost zažareli. Desigual oblačila so kakovostni kosi, ki združujejo umetnost in modo. Prav zaradi njihove oblikovne in barvne izvirnosti se jih nikoli ne naveličamo.

Obleke za posebne priložnosti

V veleblagovnicah Nama, pa tudi v Namini spletni trgovini, lahko v bogati ponudbi ženskih oblek številnih priznanih blagovnih znamk izbirate tudi obleke za posebne priložnosti. Po dostopnih cenah lahko izbirate obleke za poslovne priložnosti, pa tudi elegantne dolge večerne obleke, prefinjene obleke dolžine do kolen ali zapeljive maturantske obleke mladostnih krojev, priznanih blagovnih znamk.

Obleka Esprit

Lahkotne poletne obleke

Za vsakodnevne aktivnosti vsake sodobne ženske so v Nami pripravili tudi bogato ponudbo lahkotnih poletnih oblek v pisanih vzorcih in modnih dizajnih. Preproste in razigrane poletne obleke so brez dvoma najbolj primerna izbira za dobro počutje v vročih poletnih dneh. Brez pomislekov pa jih boste lahko oblekli tudi za obisk kakšne sproščene večerne zabave.

Obleka Morgan

Tudi pozimi obožujemo obleke

Kadar je zunaj mraz, je večina žensk postavljena pred izziv kako se obleči, da bi bile videti urejene, a da jih obenem ne bi zeblo. V hladnih dneh pridejo prav predvsem različne pletenine, med katere sodijo tudi pletene ženske obleke. Izbirate lahko med različnimi modnimi ali klasičnimi kroji, v različnih barvah in vzorcih. Pletenine so brezčasne, unikatne, udobne in vselej modne. Rade jih oblečejo ženske vseh starosti in za vsak okus se najde nekaj: od klasičnih pletenih jopic in puloverjev, do posebnih oblek in dolgih jopic, pa takšnih v kombinaciji s čipko, z vezenjem ter z usnjem in celo s krznom. Pletena obleka je kos ženske garderobe, s katerim ne morete zgrešiti! Druga možna izbira za hladnejše dni pa je oprijeto krojena črna obleka iz žameta. Žamet ne gre nikoli iz mode in velja za udobno raztegljiv, koži prijazen material, ki zelo lepo poudari žensko postavo in hkrati zagotavlja maksimalno udobje v hladnih dneh. Tiste, ki prisegate na klasiko v oblačenju, pa se tudi pozimi ne bomo odrekle elegantnim dvodelnim ženskim kostimom iz toplejših materialov. Obvezna kombinacija naj bo tudi topel plašč, ki ga bo v prehodnem obdobju počasi zamenjal trenčkot.

Obleka Morgan

Več o brezčasni modi za vsak dan in za posebne priložnosti si lahko ogledate na povezavi tukaj.

Naročnik oglasa: Nama d.d. Ljubljana

 

Tagi